İlk çıktığı gün PS4 için 340 lira gibi bir fiyata almıştım. Yaklaşık 4 aydan da fazla bir süre oyunu oynadım. Parayı ilk verdiğimde biraz içime oturmuştu fakat takip eden günlerde hiç pişmanlık yaşamadım. PC platformu için 300 lira bandının biraz üzerinde bile olsa bunu hak edecek bir oyun. Hiç acımadan verilir derim. Online kısmı da oynatıyor kendisini. Yeni içeriklerle de uzun süre oyuncularını oyalar.
Oyunun hikaye bölümü güzel fakat bazen at sürmek sıkıcı gelebiliyor. Bir yerden bir yere gitmek ölüm. Online bölüme gelirsek hala akıcı ve sürükleyici bir güncelleme gelmedi. Arkadaşlarla toplanıp balık tutuyoruz. GTA V online daha keyifli bence.
Oyunun hikaye bölümü güzel fakat bazen at sürmek sıkıcı gelebiliyor. Bir yerden bir yere gitmek ölüm. Online bölüme gelirsek hala akıcı ve sürükleyici bir güncelleme gelmedi. Arkadaşlarla toplanıp balık tutuyoruz. GTA V online daha keyifli bence.
Hocam zaten bu oyun herkese hitap etmeyebilir, zevk yönden tartışılır bi oyun. Çünkü misal sen Gta 5 gibi günümüz çağlarında geçen bir oyun tarzını seviyorsan bu oyun sana gitmez.
Hocam zaten bu oyun herkese hitap etmeyebilir, zevk yönden tartışılır bi oyun. Çünkü misal sen Gta 5 gibi günümüz çağlarında geçen bir oyun tarzını seviyorsan bu oyun sana gitmez.
Aynen öyle. Oyun hakkında pek bir fikir sahibi olmayıp yine de satın almayı düşünenleriniz var ise söyleyelim bu oyun RDR 1 ve GTA oyunlarında olduğu gibi hızlı bir oynanış yapısına sahip değil. Etkileyici ama uzun soluklu, ağır işleyen bir senaryo söz konusu. Ayrıca karakter animasyonları, karakterimizin silah kullanımı vs. çok hantal. Benim için keyif verici oyuna gerçekçilik katan hususlar ama her oyuncu için öyle olmayabilir Oynanış herkese hitap etmeyebilir.