ZlatanG Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 RDR 2 de bütün görevleri tamamladim fakat 3. bölüme geçilmiyor yeni gorevler gelmiyor? Nasıl olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
RDR 2 de bütün görevleri tamamladim fakat 3. bölüme geçilmiyor yeni gorevler gelmiyor? Nasıl olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Behzatcdekihayalet 1 Ağustos 2022 ZlatanG dedi: O göreve nasıl gidebilirim? Genişletmek için tıkla... Ana hikaye gorevi hocam j simgesi belirir haritada.
ZlatanG dedi: O göreve nasıl gidebilirim? Genişletmek için tıkla... Ana hikaye gorevi hocam j simgesi belirir haritada.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 1 Ağustos 2022 #2 ZlatanG dedi: RDR 2 de bütün görevleri tamamladim fakat 3. bölüme geçilmiyor yeni gorevler gelmiyor? Nasıl olabilir? Yardımcı olabilir Genişletmek için tıkla... john marstonla koyun gudup sonra cornwallin adamlariyla catistigimiz gorevden sonra dutchin gorevine gidince otomatiken geciyorsun o görevde 3.Bolu'me Artı 0 Eksi
ZlatanG dedi: RDR 2 de bütün görevleri tamamladim fakat 3. bölüme geçilmiyor yeni gorevler gelmiyor? Nasıl olabilir? Yardımcı olabilir Genişletmek için tıkla... john marstonla koyun gudup sonra cornwallin adamlariyla catistigimiz gorevden sonra dutchin gorevine gidince otomatiken geciyorsun o görevde 3.Bolu'me
KS KS ZlatanG Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Behzatcdekihayalet dedi: john marstonla koyun gudup sonra cornwallin adamlariyla catistigimiz gorevden sonra dutchin gorevine gidince otomatiken geciyorsun o görevde 3.Bolu'me Genişletmek için tıkla... o göreve nasıl gidebilirim Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: john marstonla koyun gudup sonra cornwallin adamlariyla catistigimiz gorevden sonra dutchin gorevine gidince otomatiken geciyorsun o görevde 3.Bolu'me Genişletmek için tıkla... o göreve nasıl gidebilirim
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 1 Ağustos 2022 #4 ZlatanG dedi: O göreve nasıl gidebilirim? Genişletmek için tıkla... Ana hikaye gorevi hocam j simgesi belirir haritada. Artı 0 Eksi Çözüm
ZlatanG dedi: O göreve nasıl gidebilirim? Genişletmek için tıkla... Ana hikaye gorevi hocam j simgesi belirir haritada.
KS KS ZlatanG Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 Behzatcdekihayalet dedi: Ana hikaye gorevi hocam j simgesi belirir haritada. Genişletmek için tıkla... blackwaterda bi görev vardı fakat oraya girilmez diye girmiyodum teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: Ana hikaye gorevi hocam j simgesi belirir haritada. Genişletmek için tıkla... blackwaterda bi görev vardı fakat oraya girilmez diye girmiyodum teşekkür ederim hocam
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 1 Ağustos 2022 #6 ZlatanG dedi: Blackwaterda bir görev vardı fakat oraya girilmez diye girmiyordum teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Az çektirmiyor oraya girmek dere yatagindan gidin maptan isaretlerseniz mapin götürdüğü yolda korumalar bekliyor. Artı 0 Eksi
ZlatanG dedi: Blackwaterda bir görev vardı fakat oraya girilmez diye girmiyordum teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Az çektirmiyor oraya girmek dere yatagindan gidin maptan isaretlerseniz mapin götürdüğü yolda korumalar bekliyor.