Red Dead Redemption 2 330 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Şu anda Red Dead Online Steam üzerinde 190 TL. Oyunu yükleyip oyunu açtığınız zaman karşınıza iki seçenek çıkacak, seçeneklerden hikaye modunu (Red Dead Redemption 2 ana hikaye) seçtiğiniz zaman oyun içerisinden 140 TL'ye Red Dead Redemption 2 ana hikayesini alabiliyorsunuz. Toplam Online+hikaye 330 TL yapıyor. Almayanlar için 20 Kasım'a kadar almanızı tavsiye ediyorum.

Başarımlar açılmıyor ama haberiniz olsun ben Epic Games'den alacağım yüzde 67 indirimle 370 TL oluyor bir de kupon verecek 100 TL olur en az 270'e düşüyor Nays'la alacağım bir de oyun 200 TL'ye geliyor

Başarımlar açılmıyor ama haberiniz olsun ben Epic Games'den alacağım yüzde 67 indirimle 370 TL oluyor bir de kupon verecek 100 TL olur en az 270'e düşüyor Nays'la alacağım bir de oyun 200 TL'ye geliyor

Epic'te indirime ne zaman girecek bir bilgi var mı?

Kupon işi nasıl oluyor peki hocam.

Kesin bir şey ortada yok ama 2023'te mayıs ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam bahar indirimlerinde 200 TL üzeri yüzde 25 kupon verdi bu kara cumadada verecek gibi bir söylenti var ortalıkta.

Ben bütün oyunlarını Steam'den almak isteyen oyuncular olduğu için konuyu açmıştım. Epic Games bilgisi için teşekkürler.

RDR2'nin %70 indirim alacağı kesin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…