Oyun Red Dead Redemption 2 379 TL

Hala almayan varsa kaçırmasın.

Alacaktım ama PC de depolama yok ☹️

Hala almayan varsa kaçırmasın.

Hahaha herkes taşa sürterse bir süre sonra taş aşınır dostum. Küçük büyük fark etmez. Boykod et bakalım nasıl düşürüyorlar.
Oyun 50 milyon satmış,kaldıracağı hasılatı kaldırmış. Bundan sonra ancak oyunun dolar bazlı fiyatı düştüğünde ucuzlar. GTA6 çıktığı zaman fiyatı 60 dolardan 40 dolara filan çekilir muhtemelen. Kısaca Türkiye'nin bir avuç oyuncu topluluğu bir araya gelip istediği kadar sürtsün. O taşın ancak tozunu alır. Adamlar zaten olması gereken fiyatın çok daha altına sattı yıllarca. Fırsat varken alan aldı.

Boykot et bakalım, nasıl düşürüyorlar?

Merak ettiğim için soruyorum da hakaret olarak algılamayın, hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz? Bu kadar hayal kurmaya gerek yok. Rockstar Games, yıllardır Türkiye pazarında olan bir firma ve hiçbir oyununa da yıllar boyunca Türkçe dil desteği getirmedi. Türkiye pazarından gelecek olan 3-5 kuruşu da umursadıklarını sanmıyorum ki adamlar artık yerel fiyatlandırma da uygulamamaya başladı. Alan alsın alamayan da almasın kafasında bakıyorlar ki siz boykottan bahsediyorsunuz :D Adamlar doğal olarak kârına bakacak, bu adamlara neden kızıyorsunuz?

Onun haricinde fiyatına değecek oyun, kesinlikle almanızı tavsiye ederim. RDR2'nin dünyası bir başka ve muazzam atmosferi, hikâyesi, grafikleri var. Oyunun akıcı dünyası da çok iyi, diğer oyunlarda olduğu gibi açık dünyayı gözünüze sokmuyorlar ve oldukça akıcı. Rockstar Games genel olarak bunu iyi yapıyor ve oyunun optimizasyon yönünden bir sorunu da yok. Zamanında 98 TL'ye alamayanlar, bu fiyattan kaçırmasın derim. Fiyatı güzel, ilerleyen zamanlarda ya indirim miktarı düşürülebilir ya da zam gelebilir. Ne olacağı belli olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı