Today, we're proud to announce that Red Dead Redemption 2 is coming to PC on November 5th, with special bonuses available to players who pre-purchase through the Rockstar Games Launcher starting October 9th.
PC'ye gelmesine seviniyorum sonra dolar aklıma geliyor yeniden üzülüyorum. GTA 5'i 2017 yılında oynamak nasip oldu bunu da 2023 de alıp oynarım artık. Şansıma o zamanda GTA 6 çıkış yapar.
Sonunda be, bekliyorduk zaten ama resmileşmesi içimizi rahatlattı. Bu arada 5 Kasım'da oynamayı bekleyenler boşa bekler bence, 2020'nin ilk aylarına ertelenir büyük ihtimal.
Böylelikle yeni GTA için de bir engel kalmadı, GTA duyurusunun da eli kulağındadır diye düşünüyorum.
Önümüzdeki ay mı geliyor yoksa 2020 kasım ayında mı acaba. Ps4'de oynayıp bitirdim ama PC platformunda da deneyim etmek isterim açıkçası.
Önümüzdeki ay çıkacak olsa çok öncesinde resmi olarak duyurulurdu. Eğer öyle değilse büyük sürpriz oldu doğrusu.
Ayrıca 23 ekim'de Greenman Gaming, Humble Store, Gamestop ve EGS'da ön siparişe açılacak. Steam versiyonu ise Aralık ayında çıkış yapıcakmış. 9 Ekim'de ise ekran görüntüleri ve sistem gereksinimleri yayınlanacak.