Yok, tek tek konu açmayı tercih ediyorum. her oyun farklı bir başlıkta olması daha iyi. o mantıkla düşünüyorsak Steam, Epic, PS, Xbox. indirimleri başladığı zaman 1 kişi toplu indirim hazırlasın. diğer kimse tek tek konu açmasın nasıl olsa indirim konusu açılmış demi? Aynı zamanda açtığım konulardan rahatsızlık duyuyorsan. profilime gir göz ardı et dostum.Özel olarak indirim olunca konu açılsa daha mantıklı olmaz mı? Her indirim zamanı tüm oyunları tek tek konu mu açacağız? Öyle yapacak olsam bunların hepsine açardım;
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5)
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, PlayStation 4te olmayan içerik içerdiÄi için yalnızca PlayStation5te oynanabilir. OYUN HAKKINDA Cyberpunk 2077; güç, gösteriÅ ve vücut modifikasyonu çılgınlıÄına kapılmıŠNight City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera ve rol...store.playstation.com
It Takes Two PS4™ ve PS5™
It Takes Twoâyu bir kez satın alarak hem PS4⢠hem de geliÅtirilmiÅ PS5⢠sürümünü elde edin. Ortak oyun için tasarlanan ve türünde çıÄır açan platform macerası It Takes Twoâda hayatınızın en çılgın macerasına çıkın. Friendâs Pass ile bir arkadaÅınızı ücretsiz...store.playstation.com
Mafia: Trilogy
Mafia Serisinden Daha Fazlası Sicilyanın 1900lerdeki acımasız yeraltı dünyasında geçen cesur bir mafya hikayesi Mafia The Old Countryde organize suçun kökenlerini gün yüzüne çıkar. 2025te çıkıyor; hemen istek listene ekle. Mafia Trilogy Hakkında Ana oyunları ve yayınlanan...store.playstation.com
Şuan hepsi devasa indirimde. Yani bence kampanya yokken bir oyun indirime girince konu açılsa daha iyi olur millet zaten buraları takip ediyor indirimleri görüyorlar.
30 FPS ):
Rahatsızlık niye duyayımAynı zamanda açtığım konulardan rahatsızlık duyuyorsan. profilime gir göz ardı et dostum.
En son 525 liraya düştüğünde (Eylül başı) hemen almıştım aynı fiyata. GTA 5'de keşke aynı fiyatlara düşse. 700-800 bandında geziyor indirimli fiyatı.RDR2, PlayStation Store'da %75 indirim alarak. 2.100 TL -> 525 TL'ye düştü!
Teklif Sonu: 23 Ekim.
Eki Görüntüle 2588110
Red Dead Redemption 2 - PS4 Games | PlayStation
Buy Red Dead Redemption 2 on PS4. Explore a vast, atmospheric world in the latest adventure from Grand Theft Auto creators Rockstar Games.www.playstation.com
O haberde bahsedilen oyun ilk oyun RDR 1En son 525 liraya düştüğünde (Eylül başı) hemen almıştım aynı fiyata. GTA 5'de keşke aynı fiyatlara düşse. 700-800 bandında geziyor indirimli fiyatı.
Tepkilerden Sonra, RDR PS5'te 60 FPS Oldu
Bir nesli tanımlayan sevilen Western macerası Red Dead Redemption, geriye dönük uyumluluk sayesinde PlayStation 5'te artık 60 FPS'ye kadar destekliyor...www.merlininkazani.com
Böyle bir haber gördüm, ne kadar doğru bilmiyorum. PS5'de RDR2'ye 60 FPS yapma seçeneği gelmiş. Diğer oyunlardaki gibi performans 60 FPS, kalite 30 FPS seçeneği ile geliyor sanırım.