Çözüldü Red Dead Redemption 2 "A Game is currently running" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

nefsdead

Hectopat
Daha fazla  
Görev yöneticisinden vs baktım oyun açık değil ve bu hatayı veriyor. PC'yi de resetledim aynı SS aşağıda.

resim_2022-12-07_202859974.png

Çözüm
Arkadaşlar ez azından kendim için sorun çözüldü, belki sizde de işe yarar.
Rockstar oyunların savelerini OneDrive'a kaydediyor,Onedrive'ınızı açın hiç açık değilse de microsoft hesabınızı girin ve aktif edin sorun çözülecektir bununla beraber RDR2 dosya konumundaki 12on7 içerisindeki dosyayı ordan çıkarıp ana oyun klasörüne taşıyın.
Belki böyle çözülür
Sorunun çözümüne buradan ulaştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Rockstar oyunların savelerini OneDrive'a kaydediyor,Onedrive'ınızı açın hiç açık değilse de microsoft hesabınızı girin ve aktif edin sorun çözülecektir bununla beraber RDR2 dosya konumundaki 12on7 içerisindeki dosyayı ordan çıkarıp ana oyun klasörüne taşıyın.
Belki böyle çözülür
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Rockstar oyunların savelerini OneDrive'a kaydediyor, OneDrive'ınızı açın hiç açık değilse de Microsoft hesabınızı girin ve aktif edin sorun çözülecektir bununla beraber RDR2 dosya konumundaki 12ON7 içerisindeki dosyayı oradan çıkarıp ana oyun klasörüne taşıyın.
Belki böyle çözülür.

Hocam biraz daha detaylı açıklayabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı