NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 30 Temmuz 2020 #1 Dün girdiğim oyuna bu gün erişemiyorum. Olay Epic Games ile alakalı mı yoksa başka bir sıkıntı mı var anlayamadım.
Dün girdiğim oyuna bu gün erişemiyorum. Olay Epic Games ile alakalı mı yoksa başka bir sıkıntı mı var anlayamadım.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 30 Temmuz 2020 #2 NiqhTmaRe dedi: Dün girdiğim oyuna bu gün erişemiyorum. Olay Epic Games ile alakalı mı yoksa başka bir sıkıntı mı var anlayamadım. Eki Görüntüle 627723 Genişletmek için tıkla... Epic Games Launcher'ı açın ve güncel olduğundan emin olun diyor. Artı 0 Eksi
NiqhTmaRe dedi: Dün girdiğim oyuna bu gün erişemiyorum. Olay Epic Games ile alakalı mı yoksa başka bir sıkıntı mı var anlayamadım. Eki Görüntüle 627723 Genişletmek için tıkla... Epic Games Launcher'ı açın ve güncel olduğundan emin olun diyor.
AAAkopekAAA Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 451 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Temmuz 2020 #3 Epic games i silip tekrar yüklemeyi deneyin. Bazen de launcherlara giriş yapılsa bile hesaba giris yapmıyor gibi oluyor. O yüzden de olabilir. Ve güncel değilse güncelleyin launcherı Artı 0 Eksi
Epic games i silip tekrar yüklemeyi deneyin. Bazen de launcherlara giriş yapılsa bile hesaba giris yapmıyor gibi oluyor. O yüzden de olabilir. Ve güncel değilse güncelleyin launcherı
KS KS NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 30 Temmuz 2020 #4 Hepsi güncel. Birkaç denemeden sonra açıldı. Sorun çözüldü neyse ki. Artı 0 Eksi