Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Merhabalar arkadaşlar. Oyunu başlatıyorum ama hiçbir tepki yok. Görev yöneticisine hemen gelip gidiyor. Ne yapmam lazım? Sorun ne, söyler misiniz?
Merhabalar arkadaşlar. Oyunu başlatıyorum ama hiçbir tepki yok. Görev yöneticisine hemen gelip gidiyor. Ne yapmam lazım? Sorun ne, söyler misiniz?
Çözüm Liberte Sergen 4 Temmuz 2021 Slayer2021 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Oyunu başlatıyorum ama hiçbir tepki yok. Görev yöneticisine hemen gelip gidiyor. Ne yapmam lazım? Sorun ne, söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz?
Slayer2021 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Oyunu başlatıyorum ama hiçbir tepki yok. Görev yöneticisine hemen gelip gidiyor. Ne yapmam lazım? Sorun ne, söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #2 Slayer2021 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Oyunu başlatıyorum ama hiçbir tepki yok. Görev yöneticisine hemen gelip gidiyor. Ne yapmam lazım? Sorun ne, söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz? Artı 1 Eksi Çözüm
Slayer2021 dedi: Merhabalar arkadaşlar. Oyunu başlatıyorum ama hiçbir tepki yok. Görev yöneticisine hemen gelip gidiyor. Ne yapmam lazım? Sorun ne, söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz?
KS KS Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 Liberte Sergen dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten doğruluyordum bu konuyu açarken 1-2 dakikası kaldı bakalım eğer olursa çözüm olarak işaretleyeceğim teşekkürler. Liberte Sergen dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten doğruluyordum bu konuyu açarken 1-2 dakikası kaldı bakalım eğer olursa çözüm olarak işaretleyeceğim teşekkürler. Liberte Sergen dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oldu.