Sarı biber Centipat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 48 16 Kasım 2019 #1 Ağır çekim ateş etme nasıl oluyor arkadaşlar, hangi tuşla? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2019
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2019 #2 Klavye kombinasyonlarında "Dead Eye" olarak geçiyor. Default halde mouse'un orta tuşu olarak atanmış durumda.
Klavye kombinasyonlarında "Dead Eye" olarak geçiyor. Default halde mouse'un orta tuşu olarak atanmış durumda.
Sarı biber Centipat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 48 16 Kasım 2019 #3 Uchiha Shisui dedi: Klavye kombinasyonlarında "Dead Eye" olarak geçiyor. Default halde mouse'un orta tuşu olarak atanmış durumda. Genişletmek için tıkla... hangi tuş oluyor x box gamepadde
Uchiha Shisui dedi: Klavye kombinasyonlarında "Dead Eye" olarak geçiyor. Default halde mouse'un orta tuşu olarak atanmış durumda. Genişletmek için tıkla... hangi tuş oluyor x box gamepadde
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2019 #4 Sarı biber dedi: hangi tuş oluyor x box gamepadde Genişletmek için tıkla... Ben PC Klavyesi özelinde belirttim. Gamepad için yine ayarlara gidin zaten "Dead Eye" başlığı ile mutlaka belirecektir. Tabi Dead Eye barınızın dolu olduğunu da kontrol edin. Bu durumda da yine aktif olmayacaktır.
Sarı biber dedi: hangi tuş oluyor x box gamepadde Genişletmek için tıkla... Ben PC Klavyesi özelinde belirttim. Gamepad için yine ayarlara gidin zaten "Dead Eye" başlığı ile mutlaka belirecektir. Tabi Dead Eye barınızın dolu olduğunu da kontrol edin. Bu durumda da yine aktif olmayacaktır.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Kasım 2020 #5 Ben PS 4'de oynuyorum onda biliyor musunuz?
Eren Özkan Kilopat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #6 ekran dedi: Ben PS 4'de oynuyorum onda biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... dostum R3 L3 ü denermisin
ekran dedi: Ben PS 4'de oynuyorum onda biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... dostum R3 L3 ü denermisin
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Kasım 2020 #7 Eren Özkan dedi: Dostum R3 l3'ü dener misin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bence bir yıllık konuya yazmanın anlamı yok.
Eren Özkan dedi: Dostum R3 l3'ü dener misin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bence bir yıllık konuya yazmanın anlamı yok.
K kerem8214 Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 213 28 Kasım 2020 #8 ekran dedi: Arkadaşlar bence bir yıllık konuya yazmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... E tamam da ilk önce siz yazmışsınız 1 yıllık konuya haliyle konu da gündeme gelmiş arkadaş da cevap vermiş.
ekran dedi: Arkadaşlar bence bir yıllık konuya yazmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... E tamam da ilk önce siz yazmışsınız 1 yıllık konuya haliyle konu da gündeme gelmiş arkadaş da cevap vermiş.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #9 Eren Özkan dedi: Dostum R3 l3'ü dener misin? Genişletmek için tıkla... kerem8214 dedi: E tamam da ilk önce siz yazmışsınız 1 yıllık konuya haliyle konu da gündeme gelmiş arkadaş da cevap vermiş. Genişletmek için tıkla... Neyse ben zaten oyunu bitirdim ve buldum nasıl girildiğni.
Eren Özkan dedi: Dostum R3 l3'ü dener misin? Genişletmek için tıkla... kerem8214 dedi: E tamam da ilk önce siz yazmışsınız 1 yıllık konuya haliyle konu da gündeme gelmiş arkadaş da cevap vermiş. Genişletmek için tıkla... Neyse ben zaten oyunu bitirdim ve buldum nasıl girildiğni.