Red Dead Redemption 2 akıcılık sorunu

Cem Argun

Kilopat
Herkese selamlar. Ben 1080P 1 ms 75 hrz. Monitör kullanıyorum. Display Port ile bağlıyım. Oyunu satın aldım GTX 1060 ile 20 saat bu DP ile oynadım. Ama oyunda akıcılık yoktu. Vsyn-C açık bile olsa akıcılık yoktu. Dedim monitörün yanında gelen HDMI kablosunu bir takıp öyle denim. Taktım oyuna girdim. 60 hrz. Ama böyle bir akıcılık yok. Sanki diğeri ızdırapmış gibi geldi. Bunun nedeni nedir? 16 GB RAM ve Ryzen 5 1400 işlemcim var. Bu arada iki kabloda monitörün yanında geldi.

75Hz modunda kullanırken eğer 75 kare sayısına çıkamıyorsanız kesilmeler ve yırtılmalar olabilir. Monitörünüz FreeSync veya G-Sync destekliyorsa kullanmayı deneyin.

Konunun üstünden bayağı zaman geçmiş ,sormamda bir sakınca var mı bilemiyorum? Benim sistemim asusprimeb450m-k anakrt ;asus rx6600xt ekran kartı;r5 2600 işlemci ; a6gb patriot viper steel ddr4 3200 tek slot ram....her şey on numara akıyor fakat nedense saint denise gittiğimde her şey cortluyor...dönerken kasılmalar , lag giriyor, drop giriyor gibi takılmalar...acaba bir bilginiz var mı ?

Yeni bir konu açsanız daha iyi olur ama ben yine de bir cevap vereyim. AMD işlemcilerde çift slot ramler daha verimli çalışır. Aynı ramden bir tane daha alın ve takın. Anakartında 4 slot varsa 2. ve 4. slotlara takın ramleri. 2 slot varsa sıkıntı yok olduğu gibi takın. Ama yine de grafik ayarlarından kaynaklıda olabilir. İnternetten (YouTube vs.) sisteminiz için en uygun ayarları bulup deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa dediğim ram olayını yapın. Sadece oyunda değil bilgisayarınızın genel olarak performansı artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…