Red Dead Redemption 2 alınmalı mı?

709196

Centipat
Arkadaşlar korsana karşıyız fakat cebimde son RDR parası kadar bir param kaldı ama bilgisayarımda da oyunun (özür dilerim) korsanı var sizce satın alınır mı? Yoksa devam mı? Parayla şu anlık bir işim yok ev iş iş ev yapıyorum satın alsam sorun çekmem. Ama sizce mantıklı mı?

Zaten korsan indirmişsiniz oynuyormuşsunuz. Virüs varsa bile bulaşmıştır. Daha Steam den almanın ne anlamı kaldı ki?

Zaten korsan indirmişsiniz oynuyormuşsunuz. Virüs varsa bile bulaşmıştır. Daha Steam'den almanın ne anlamı kaldı ki?

Virüs olayını boş ver ben crack işini kendim bir şekilde orijinali olan bir arkadaşımla çözdüm.

Ben daha 2-3 saat oynama fırsatı bulabildim ama müthiş bir oyun bence. İndirimli fiyatını hak ediyor kesinlikle. Yazık oldu parama dedirteceğini hiç sanmıyorum. Başyapıt oyunlardan kendisi.

Oyunun (özür dilerim) korsanı var sizce satın alınır mı? Yoksa devam mı?

Devam dostum halihazırda elinde varmış zaten. İstek listesine at ileride durumunun daha iyi olduğu bir vakit satın alırsın vicdanını rahatlatmak adına. Kalan paranla başka oyunlar al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…