OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 11 Ekim 2022 #11 Cole McCree dedi: Hocam çok paraya sıkışıksanız gidin Gold bar toplayın. Yerleri YouTube'da gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... Bu yüksek yerlerden bir şekilde inme yolu olsaydı iyiydi keşke ya :d. Polis sıkıştırıyor genelde şans eseri hep uçurum kenarına geliyorum.
Cole McCree dedi: Hocam çok paraya sıkışıksanız gidin Gold bar toplayın. Yerleri YouTube'da gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... Bu yüksek yerlerden bir şekilde inme yolu olsaydı iyiydi keşke ya :d. Polis sıkıştırıyor genelde şans eseri hep uçurum kenarına geliyorum.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 11 Ekim 2022 #12 OverRar00 dedi: Şehir gibi bir yere geldim karlı yerlerden ayrıldım. Ve şu an paraya ihtiyacım var ana görevleri beklersek ohoo. Genişletmek için tıkla... Küçük bir kasaba orası siz bir de şehri görün.
OverRar00 dedi: Şehir gibi bir yere geldim karlı yerlerden ayrıldım. Ve şu an paraya ihtiyacım var ana görevleri beklersek ohoo. Genişletmek için tıkla... Küçük bir kasaba orası siz bir de şehri görün.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 11 Ekim 2022 #13 Cole McCree dedi: Küçük bir kasaba orası siz bir de şehri görün. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunu bayağı önceden satın aldım ama başlamak bu güne nasip oldu YouTube'da orayı gördüm ama henüz sanırım ben oraya gelemedim haklısınız.
Cole McCree dedi: Küçük bir kasaba orası siz bir de şehri görün. Genişletmek için tıkla... Aslında oyunu bayağı önceden satın aldım ama başlamak bu güne nasip oldu YouTube'da orayı gördüm ama henüz sanırım ben oraya gelemedim haklısınız.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 11 Ekim 2022 #14 OverRar00 dedi: Bu yüksek yerlerden bir şekilde inme yolu olsaydı iyiydi keşke ya :d. Polis sıkıştırıyor genelde şans eseri hep uçurum kenarına geliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Gold bar bulun ve postaneye giderek başınızdaki ödülü ödeyin.
OverRar00 dedi: Bu yüksek yerlerden bir şekilde inme yolu olsaydı iyiydi keşke ya :d. Polis sıkıştırıyor genelde şans eseri hep uçurum kenarına geliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Gold bar bulun ve postaneye giderek başınızdaki ödülü ödeyin.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 11 Ekim 2022 #15 Cole McCree dedi: Hocam Gold bar bulun ve postaneye giderek başınızdaki ödülü ödeyin. Genişletmek için tıkla... Bu hiçbir şekilde kapanmıyor mu? İlla ben buna para mı ödemek zorundayım? Gerçi demin öldüm ama olsun.
Cole McCree dedi: Hocam Gold bar bulun ve postaneye giderek başınızdaki ödülü ödeyin. Genişletmek için tıkla... Bu hiçbir şekilde kapanmıyor mu? İlla ben buna para mı ödemek zorundayım? Gerçi demin öldüm ama olsun.