EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 En fazla 4 at alabiliyorum, daha fazla alamıyor muyum? Bunun bir çözümü var mı yoksa hep 4 atla mı kalacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
En fazla 4 at alabiliyorum, daha fazla alamıyor muyum? Bunun bir çözümü var mı yoksa hep 4 atla mı kalacağım?
Sağlam olmaya çalışan Den Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İcra Katibi 19 Kasım 2023 #2 Atlarını park edebilme gibi bir özellik vardı yanılmıyorsam. Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Atlarını park edebilme gibi bir özellik vardı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir daha baktım 2 fiilen iki de ahırda tutuluyor, galiba dört ama illaki daha fazla at almanın bir yolu vardır. Artı 0 Eksi
Atlarını park edebilme gibi bir özellik vardı yanılmıyorsam. Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Atlarını park edebilme gibi bir özellik vardı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir daha baktım 2 fiilen iki de ahırda tutuluyor, galiba dört ama illaki daha fazla at almanın bir yolu vardır.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Kasım 2023 #3 Evet 3+1'den 4 atın olabiliyor. Ne yapacaksın ki zaten o kadar atı? Artı 0 Eksi
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.921 Çözümler 31 19 Kasım 2023 #4 EOS dedi: En fazla 4 at alabiliyorum, daha fazla alamıyor muyum? Bunun bir çözümü var mı yoksa hep 4 atla mı kalacağım? Genişletmek için tıkla... Sanırım modlar başlığı değiştirmiş. Konuyla başlık uyumsuz. Artı 0 Eksi
EOS dedi: En fazla 4 at alabiliyorum, daha fazla alamıyor muyum? Bunun bir çözümü var mı yoksa hep 4 atla mı kalacağım? Genişletmek için tıkla... Sanırım modlar başlığı değiştirmiş. Konuyla başlık uyumsuz.
KS KS EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 SHYAH dedi: Evet 3+1'den 4 atın olabiliyor. Ne yapacaksın ki zaten o kadar atı? Genişletmek için tıkla... Beğendiğim atlar var ama 4 tane alabiliyorum. kopkeliekmek dedi: Sanırım modlar başlığı değiştirmiş. Konuyla başlık uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Yok. Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Evet 3+1'den 4 atın olabiliyor. Ne yapacaksın ki zaten o kadar atı? Genişletmek için tıkla... Beğendiğim atlar var ama 4 tane alabiliyorum. kopkeliekmek dedi: Sanırım modlar başlığı değiştirmiş. Konuyla başlık uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Yok.