Arkadaşlar oyunu 2 gündür PC üzerinden Xbox Controller ile oynamaktayım. At sürerken dört nala gitmek için sürekli A tuşuna basıyorum defalarca bu da haliyle yoruyor. Yok mudur farklı bir yöntemi? Kurcaladım bulamadım ayarlarda.
Rockstar oyunlarında böyledir. Kontrolcü ile oynarken depar atmak için A/X tuşuna art arda basarsın. Klavyede ise belirli bir tuşa basılı tutarsın. Bu böyledir.
Rockstar oyunlarında böyledir. Kontrolcü ile oynarken depar atmak için A/X tuşuna art arda basarsın. Klavyede ise belirli bir tuşa basılı tutarsın. Bu böyledir.
Bende de Xbox kontrolcüsü var ama klavyeden oynayıp bitirdim oyunu. Zaten auto aim sevmiyorum da asıl kötü tarafı kontrolcü üzerinden kamera kontrolü zor oluyor bence.
Bende de Xbox kontrolcüsü var ama klavyeden oynayıp bitirdim oyunu. Zaten auto aim sevmiyorum da asıl kötü tarafı kontrolcü üzerinden kamera kontrolü zor oluyor bence.
Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın. Var mı bunun çözümü siz bir şekilde çözdünüz mü? Yaklaşık 4-5 gündür oynuyorum fakat artık çok yormaya başladı bu sürekli A tuşunu spamlamak.