mrkomec Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 162 6 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyunu abimle ben oynuyorum da, her ikimiz için ayrı hikaye kaydı yapabiliyor muyuz? Yoksa her girişimizde aynı oyunu mu oynayacagız?
Merhaba arkadaşlar. Oyunu abimle ben oynuyorum da, her ikimiz için ayrı hikaye kaydı yapabiliyor muyuz? Yoksa her girişimizde aynı oyunu mu oynayacagız?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Yapabiliyorsunuz. Menüden hikaye kısmından ayrı oyun kayıtları oluşturabilirsiniz. Tıpkı önceki Rockstar yapımlarındaki gibi. Artı 0 Eksi
Yapabiliyorsunuz. Menüden hikaye kısmından ayrı oyun kayıtları oluşturabilirsiniz. Tıpkı önceki Rockstar yapımlarındaki gibi.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 Manuel kayıt ederek oynayın oto kayıttan açarsanız birbirine karışır. Toplam 10 slot var, 10 farklı kişi oynayabilir. Düzenleme: 15 slotmuş. Artı 0 Eksi
Manuel kayıt ederek oynayın oto kayıttan açarsanız birbirine karışır. Toplam 10 slot var, 10 farklı kişi oynayabilir. Düzenleme: 15 slotmuş.
KS KS mrkomec Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 162 6 Ocak 2022 #4 Hüseyin42 dedi: Manuel kayıt ederek oynayın oto kayıttan açarsanız birbirine karışır. Toplam 10 slot var, 10 farklı kişi oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Manuel kayıt ederek oynayın oto kayıttan açarsanız birbirine karışır. Toplam 10 slot var, 10 farklı kişi oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 20 Aralık 2023 #5 mrkomec dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, 2 kişi oynayabildiniz mi? Ben de ağabeyimle oynamak istiyorum ama saveler birbirine karışıyor. Artı 0 Eksi
mrkomec dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, 2 kişi oynayabildiniz mi? Ben de ağabeyimle oynamak istiyorum ama saveler birbirine karışıyor.