Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 bölüm buga girdi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kagann01

Centipat
Daha fazla  
RDR 2'de John'a geçtikten sonra birkaç görev yaptım. Şu an Sadie ile Blackwater'daki bounty görevindeyim. Görseldeki görevden sonra çıkan görevi yapıyorum. O dağlık yere gidiyorum. Tam Bounty Hunter'ları öldürüp başına ödül konan adamı alacağım kayanın arkasında oyun donuyor yani görev ilerlemiyor. Sadie olduğu yerde kalıyor. Gidiyorum, adamları vuruyorum yine bir şey olmuyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Mevcut yeri kaydet sonra oyundan çıkıp tekrar girip dener misin?

Oyun Steam mi PS mı Xbox mı Epic mi?

Steam.

Oyunu ilk oynadıgımda böyle bir sorun olmamıştı sonra bilgisayara format attım dedım tekrar bitireyim bu hata oldu ıste.

Oynu silip tekrar yükleyin (110 GB olduğu için zor biliyorum ama ;( üzgünüm).bu arada ne olur ne olmaz save dosyasını masaüstüne falan kaydedin. Bir de bu sadece bu görevde mi?

Oynu silip tekrar yükleyin (110 GB olduğu için zor biliyorum ama ;( üzgünüm).bu arada ne olur ne olmaz save dosyasını masaüstüne falan kaydedin. Bir de bu sadece bu görevde mi?
evet bu gorevde sadece bu gorevı bılıyorum zaten bi sonraki gorevın savesı varsa onu ındırırım daha iyi olur

Evet bu gorevde sadece bu gorevı bılıyorum zaten bir sonraki gorevın savesı varsa onu ındırırım daha iyi olur.

O zaman karakter sizin karakteriniz olmaz ama. Oynu silip yükleyin isterseniz. Uyurken PC'yi açık bırakın yüklenir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…