Red Dead Redemption 2 Bully'e göndermesi

palaaxe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 LapTop Gpu.
AMD Ryzen 7.
32 GB RAM.
Meslek
Video Editörü, Fotoğraf Editörü, Spot, 2.el Eşya Alım Satım, Nakliyat.
Merhaba, oyunda Jim "boy" Calloway görevini bitirdim ve adamı yendim, adamın silahını alıp incelediğimde bir yazı fark ettim, "canıs canem edıt" bunun ne anlama geldiğini merak ettim ve Google Translate yazacaktım ama vazgeçip direk Google'da araştırmaya karar verdim. Yazdıktan sonra karşıma Bully oyunu çıktı. Sizce bu bir gönderme mi?

Dosya Ekleri

• 17232864202107510091183914142344.jpg
    17232864202107510091183914142344.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Canis_Canem_Edit_-_Carátula.png
    Canis_Canem_Edit_-_Carátula.png
    106,2 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba, oyunda jim "boy" calloway görevini bitirdim ve adamı yendim, adamın silahını alıp incelediğimde bir yazı fark ettim, "canıs canem edıt" bunun ne anlama geldiğini merak ettim ve Google Translate yazacaktım ama vazgeçip direk Google'da araştırmaya karar verdim. Yazdıktan sonra karşıma bully oyunu çıktı. Sizce bu bir gönderme mi?

Evet bully oyununa gönderme yapılmıştır. Hatta bir ara Reddit forumlarında sırf bu yüzden bully 2 konuşuluyordu.

Evet direkt olarak göndermedir kendisi, aynı firmanın oyunu ne de olsa hocam. Eski oyunlarına bu tarz göndermeler yapmayı seven bir şirket.

Evet bully oyununa gönderme yapılmıştır. Hatta bir ara Reddit forumlarında sırf bu yüzden bully 2 konuşuluyordu.

Gelse güzel olur bu arada.

Evet direkt olarak göndermedir kendisi, aynı firmanın oyunu ne de olsa hocam. Eski oyunlarına bu tarz göndermeler yapmayı seven bir şirket.

Evet Hocam Yanıtınız İçin teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı