Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2022 #1 Bölüm 3'ün başına kadar güzel güzel oynuyordum, oyunu bir süreliğine bırakmıştım ve başka bir hesaptan oynuyordum. Save kayboldu. O kadar yeri baştan oynayasım yok açıkçası. Chapter 3'ün başından save dosyası atar mısınız?
Bölüm 3'ün başına kadar güzel güzel oynuyordum, oyunu bir süreliğine bırakmıştım ve başka bir hesaptan oynuyordum. Save kayboldu. O kadar yeri baştan oynayasım yok açıkçası. Chapter 3'ün başından save dosyası atar mısınız?
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2022 #11 XSamet06 dedi: Hayır hocam direkt atacaksın aynı isimde Save dosyası varsa onu sileceksin. Genişletmek için tıkla... Bir sorun var mı? Az önce de böyleydi açılmadı. Artı 0 Eksi
XSamet06 dedi: Hayır hocam direkt atacaksın aynı isimde Save dosyası varsa onu sileceksin. Genişletmek için tıkla... Bir sorun var mı? Az önce de böyleydi açılmadı.
XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 24 Ocak 2022 #12 yaagzrmkc dedi: Eki Görüntüle 1280397 Bir sorun var mı? Az önce de böyleydi açılmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam girdiğin zaman Save dosyası load Game ekranında olmalı. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Eki Görüntüle 1280397 Bir sorun var mı? Az önce de böyleydi açılmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam girdiğin zaman Save dosyası load Game ekranında olmalı.
coskunns Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #13 Öyle bir save ki oyun başında beri hiç bir şey yapmamış görev dışında,sadece iki silah var Artı 0 Eksi
Ali16400 Zeptopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #14 Arkadaşlar ben oyunu crack indirdim 3 üncü bölüme geldim bilgisayarımı formatladım ve save gitti acil yardım edin edin nasıl indireceğim? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ben oyunu crack indirdim 3 üncü bölüme geldim bilgisayarımı formatladım ve save gitti acil yardım edin edin nasıl indireceğim?
S Serkan çnr Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #15 Ali16400 dedi: Arkadaşlar ben oyunu crack indirdim 3 üncü bölüme geldim bilgisayarımı formatladım ve save gitti acil yardım edin edin nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... İnternette save dosyasını bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Ali16400 dedi: Arkadaşlar ben oyunu crack indirdim 3 üncü bölüme geldim bilgisayarımı formatladım ve save gitti acil yardım edin edin nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... İnternette save dosyasını bulabilirsin.