Red Dead Redemption 2 çok fazla RAM kullanıyor

Sadece Rdr2 demi böyle başka oyunlarda da aynısını yapıyor mu? Öncelikle buna bir bak.Aynısı yapıyorsa ekran kartı sürücülerini yeniden yükle veya güncelle.
Sadece Rdr2 de yapıyorsa o zaman oyunun grafik ayarlarına bak ekran kartın seçili mi? Yoksa apu işlemcisinin grafiğini kullanma ihtimali var.

Bir ara bende yaşamıştım. Hep böyle miydi yoksa sonradan mı oldu? Sorunumu oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi. (benimkisi sonradan olmuştu bu arada)

Kral pek bilmiyorum ama entegre grafik kartını kullanıyor olabilirmi

Merhaba hocam sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama ekran kartınızı oyun görmüyor. Yani ekran kartınızı yuvasına tam oturtamamış olabilirsiniz. Kasayı açıp ekran kartınızı tekrar çıkar - tak yapmanızı tavsiye ediyorum.

İşlemcindeki dahili ekran kartını kullanıyor 3GB görmesi ondan çözümünü birazdan eklerim.

Hocam çözümü atmış olmazsa tekrar yardımcı olurum.

Onu denedim ama olmadı. Dediğim gibi ayarlara erişemiyorum, kitlenmiş.

Bir ara bende yaşamıştım. Hep böyle miydi yoksa sonradan mı oldu? Sorunumu oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi. (benimkisi sonradan olmuştu bu arada)

5 kere sildim yükledim olmadı.

Sadece RDR 2'de oluyor, başka oyunlarda gayet normal her şey, sadece RDR 2'de oluyor. Ayarlara erişimim yok, o yüzden bakamıyorum. Ayarlar nedense kitlenmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Windows 10 mu kullanıyorsunuz?

Hocam Windows 10 mu kullanıyorsunuz?

Windows 10 ise
Grafik ayarları>göz at>rdr.exe bul ekle>seçeneklere gir >yüksek performansa al.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…