Red Dead Redemption 2 dili ağır mı?

witlaus

Hectopat
Yer
Bursa
Oyunlarda genel olarak Türkçe yama kullanan biriyim. İndirimlerde Red Dead Redemption 2 almak istiyorum ancak aklıma takılan bir soru var. Bu oyunun kullandığı İngilizce gelişmiş midir? Düşük olmayan bir seviye İngilizcem var fakat Türkçe yama olmadan bu oyunu oynayanlar lütfen ortalama İngilizce seviyenize göre oyunun hikayesini anlayıp anlamadığınızı yazabilir misiniz?

Oyunlarda genel olarak Türkçe yama kullanan biriyim. İndirimlerde Red Dead Redemption 2 almak istiyorum ancak aklıma takılan bir soru var. Bu oyunun kullandığı İngilizce gelişmiş midir? Düşük olmayan bir seviye ingilizcem var fakat Türkçe yama olmadan bu oyunu oynayanlar lütfen ortalama İngilizce seviyenize göre oyunun hikayesini anlayıp anlamadığınızı yazabilir misiniz?

Hocam benden size ufak bir sızıntı haberi 2 hafta içerisinde Türkçe yama çıkacak.

Bazı yerlerde biraz eski dilde konuşuyorlar. Bazen de fazla terim kullanıyorlar. C1 İngilizcem ile %99 anladım ama B1-B2 seviyelerindeyseniz bazı yerleri anlamayabilirsiniz.

Aynen ben B2'yim anlayamadığım yerler oldu cümleden ve mimiklerden çıkardım.

Oyunlarda genel olarak Türkçe yama kullanan biriyim. İndirimlerde Red Dead Redemption 2 almak istiyorum ancak aklıma takılan bir soru var. Bu oyunun kullandığı İngilizce gelişmiş midir? Düşük olmayan bir seviye İngilizcem var fakat Türkçe yama olmadan bu oyunu oynayanlar lütfen ortalama İngilizce seviyenize göre oyunun hikayesini anlayıp anlamadığınızı yazabilir misiniz?
Ağır değil sadece bazen güncel İngilizcede kullanılmayan sözcükler kullanılıyor. Ama yine de anlaşılmayan kısım çok az oluyor. İngilizcem. B2-C1

Benim İngilizce seviyem B1-B2 arasıdır. Bu kış indirimlerinde Türkçe yama çıkmazsa veya iptal olursa yaza kadar İngilizcemi geliştirip yaz indirimlerinde alırım. Cevaplar için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı