Red Dead Redemption 2 DLSS performansı

Ali Kutay

Hectopat
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 de bugün DLSS geldi. Denemek istedim Cyberpunk 2077'deki gibi mi diye evet öyle yani sorun şu, siz balanced aldığınız zaman ekran kartı kullanımı düşüyor. Yani hala aynı FPS alıyorsunuz, sadece 6-7 FPS yükseltiyor. Yani ben DLSS açmazsam %99 da kullanıyor ama açarsam %85 kullanıyor. Yüzdesi düştüğü için FPS hala aynı alıyoruz ama %95-%99 kullansaydı aynı FPS almayıp 10-20 FPS arası yükselebilirdi ve DLSS fazla değiştirdiğiniz zaman bazı hatalar oyundan atma ya da grafik sorunları olabiliyor. Ben kaliteyle dengelinin farkını görmek için dengeliye aldım, sonra da kaliteye aldım bir baktım suyun rengi siyah normalde gece ama sabah yani DLSS bazı sıkıntılar var. Performansa aldığımız zaman gölgeler kayboluyor ama yeni geldi sonuçta güncellemeyle düzeltilir. Sizce nasıl Red Dead Redemption 2 de ki DLSS performansı? Yeterli mi yoksa güncelleme gelsin mi? Bence güncelleme lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultraya getirip dlss performansa alırsan fps artabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…