Red Dead Redemption 2 düşük GPU kullanımı

GuiKita

Megapat
Yer
Bursa/İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Eczane Teknisyeni
Merhaba herkese, iyi forumlar. Ekran kartım 2080. İşlemcim de 5.0 GHz, tüm çekirdekler sabit durumda. Red Dead Redemption 2'ye girdiğimde ekran kartı kullanımım 60-50 arası oluyor. Bu yüzden de oyunda FPS düşmesi yaşadığımı düşünüyorum. Oyun ayarları: Ultra-High-Medium şeklinde, 1440P monitörde oynamaktayım. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Geforce experience ile optimize edin belki işe yarayabilir. Ama bu durum son zamanlarda mı böyle oldu yoksa önceden beri mi? Çünkü GPU ihtiyacı kadarını kullanıyor oyunda.

1080p çözünürlükte de durum böyle mi? Bir de Youtube'dan sisteminizle benzer bir sistemin gameplay videosunu izlediniz mi? İzlediyseniz mukayese ettiğinizde bir performans düşüklüğü gözlemlediniz mi? 2080 çok güçlü bir kart ve 2k oyunculukta sırıtmaması gerekiyor.

1080p çözünürlükte de durum böyle mi? Bir de Youtube'dan sisteminizle benzer bir sistemin gameplay videosunu izlediniz mi? İzlediyseniz mukayese ettiğinizde bir performans düşüklüğü gözlemlediniz mi? 2080 çok güçlü bir kart ve 2k oyunculukta sırıtmaması gerekiyor.
Evet izledim, bir youtuber benim sistemimle bire bir aynı sistemi kullanıyor. Sadece ekran kartı 2080 SUPER. Ayarları da High-Ultra arası ve sabit 60FPS alabiliyor.

5.0 GHz adlı bir işlemci ne gördüm ne duydum. Bileşenleri tam olarak modelleriyle belirtin. Ayrıca oyun ayarlarını en üste çekmeye çalışın.
Kusura bakmayın imzamda yazıyor diye söylemedim.
Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming 7
İntel İ7-8700K
Asus Strix 2080
2x8 2666 mhz ram
700w fsp psu
Oyun ayarlarını en üste çekince 15 FPS alıyorum.

Evet izledim, bir youtuber benim sistemimle bire bir aynı sistemi kullanıyor. Sadece ekran kartı 2080 SUPER. Ayarları da High-Ultra arası ve sabit 60FPS alabiliyor.
Bazı ayarları kendiniz düşürüp yükselterek ideal bir akıcılığı öyle yakalarsınız ki 2080'de ayar düşürmek de ayrı bir trajikomiklik olur. Monitörünüzle senkronize ederseniz belki de ideal akıcılığı yakalarsınız. Bu arada işlemci 9900k OC'li mi acaba? 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı