Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 669 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #1 Ben hayatımda daha iyi oyun görmedim daha 3. saatteyim her geçen dakika oyun daha iyi olmaya başlıyor. Tek kelimeyle olağanüstü...
Ben hayatımda daha iyi oyun görmedim daha 3. saatteyim her geçen dakika oyun daha iyi olmaya başlıyor. Tek kelimeyle olağanüstü...
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Daha başlangıç, biraz yavaş ilerliyor oralarda. Çok daha seveceksiniz.
KurtAlp Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 Akşam yükleyeceğim ben de İnşaAllah.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.603 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 5 Ocak 2023 #4 Keşke bende de bu etkiyi yapsaydı bu oyun.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.274 Makaleler 3 Çözümler 13 5 Ocak 2023 #5 Sen daha Elden Ring'i oynamamışsın anlaşılan. (!)
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 669 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #6 KurtAlp dedi: Akşam yükleyeceğim ben de İnşaAllah. Genişletmek için tıkla... Parasının sonuna kadar hakkını veriyor. İyi eğlenceler Darqx dedi: Sen daha Elden Ring'i oynamamışsın anlaşılan. (!) Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayar topladım da, RDR 2 sonra Days Gone oynamayı düşünüyorum. Bunlar bitince Elden Ring oynayabilirim.
KurtAlp dedi: Akşam yükleyeceğim ben de İnşaAllah. Genişletmek için tıkla... Parasının sonuna kadar hakkını veriyor. İyi eğlenceler Darqx dedi: Sen daha Elden Ring'i oynamamışsın anlaşılan. (!) Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayar topladım da, RDR 2 sonra Days Gone oynamayı düşünüyorum. Bunlar bitince Elden Ring oynayabilirim.
Sabura48 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1.306 Çözümler 3 5 Ocak 2023 #7 Rdr2 nin en sıkıcı kısımları ilk 5-6 saat oyunun ortasından sonra abovvv...
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.274 Makaleler 3 Çözümler 13 5 Ocak 2023 #8 Oakenshield dedi: Yeni bilgisayar topladım da, RDR 2 sonra Days Gone oynamayı düşünüyorum. Bunlar bitince Elden Ring oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... İroni yapmıştım, ama bir şans verin beğenirsiniz belki. Ama RDR2'den sonra God of War oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 2. sıraya onu koymalısınız.
Oakenshield dedi: Yeni bilgisayar topladım da, RDR 2 sonra Days Gone oynamayı düşünüyorum. Bunlar bitince Elden Ring oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... İroni yapmıştım, ama bir şans verin beğenirsiniz belki. Ama RDR2'den sonra God of War oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 2. sıraya onu koymalısınız.
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Ocak 2023 #9 Ben ilk oynadığımda daha başlangıcında karda yürürken atmosferine aklımı kaybetmiştim, ne güzel günlerdi...
Ben ilk oynadığımda daha başlangıcında karda yürürken atmosferine aklımı kaybetmiştim, ne güzel günlerdi...
H hüseyinzümrüt Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 133 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akıllı bina sistemleri. 5 Ocak 2023 #10 Oğlum olursa, adını Arthur koyacağım.