Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 En İyi Son

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Mersin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi?

Çok iyi olmuş. Tam istediğim son. Keşke oyun böyle bitseydi

Dostlarım, ben de böyle olmasını isterdim fakat RDR için en iyi ve vurucu olan son Arthur'un ölmesi ile olabilirdi. Öyle de yapmışlar tam bir başyapıt.

Arthur ne olursa olsun veremden dolayı ölecekti. Farklı bir son için direkt hikâyenin değişmesi gerek.

Bence sonu Arthur'un ölmesi ile daha akılda kalıcı ve daha vurucu olmuş ondan dolayı sonu bu başyapıtın daha farklı olamazdı bence.

Videoda zaten Arthur'un veremi kaptığı yere Arthur yerine Micah gidiyor.
Videoya bakarsak Arthur yine ölebilirdi. RDR1'i oynadıysanız veya hikâyesini az çok biliyorsanız neden böyle dediğimi anlarsınız diye düşünüyorum.

Arthur öldükten sonra oyunun tadı kalmadı keşke ölmeseydi. Micah burda sevdiğin insanlara selamlarımı iletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…