Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.506 Makaleler 1 Yer Mersin 14 Ocak 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Ocak 2023 #2 Güzel olmuş fakat maalesef gerçeği değiştiremeyecek.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 14 Ocak 2023 #3 Fur1907kan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Keşke...
Fur1907kan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Keşke...
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 14 Ocak 2023 #4 Çok iyi olmuş. Tam istediğim son. Keşke oyun böyle bitseydi
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ocak 2023 #5 Dostlarım, ben de böyle olmasını isterdim fakat RDR için en iyi ve vurucu olan son Arthur'un ölmesi ile olabilirdi. Öyle de yapmışlar tam bir başyapıt.
Dostlarım, ben de böyle olmasını isterdim fakat RDR için en iyi ve vurucu olan son Arthur'un ölmesi ile olabilirdi. Öyle de yapmışlar tam bir başyapıt.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #6 Arthur ne olursa olsun veremden dolayı ölecekti. Farklı bir son için direkt hikâyenin değişmesi gerek.
Arthur ne olursa olsun veremden dolayı ölecekti. Farklı bir son için direkt hikâyenin değişmesi gerek.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 14 Ocak 2023 #7 Fur1907kan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bence sonu Arthur'un ölmesi ile daha akılda kalıcı ve daha vurucu olmuş ondan dolayı sonu bu başyapıtın daha farklı olamazdı bence.
Fur1907kan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş güzel bir son hazırlamış. Siz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bence sonu Arthur'un ölmesi ile daha akılda kalıcı ve daha vurucu olmuş ondan dolayı sonu bu başyapıtın daha farklı olamazdı bence.
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #8 490836 dedi: Arthur ne olursa olsun veremden dolayı ölecekti. Farklı bir son için direkt hikâyenin değişmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Videoda zaten Arthur'un veremi kaptığı yere Arthur yerine Micah gidiyor.
490836 dedi: Arthur ne olursa olsun veremden dolayı ölecekti. Farklı bir son için direkt hikâyenin değişmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Videoda zaten Arthur'un veremi kaptığı yere Arthur yerine Micah gidiyor.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #9 TakatimKalmadı dedi: Videoda zaten Arthur'un veremi kaptığı yere Arthur yerine Micah gidiyor. Genişletmek için tıkla... Videoya bakarsak Arthur yine ölebilirdi. RDR1'i oynadıysanız veya hikâyesini az çok biliyorsanız neden böyle dediğimi anlarsınız diye düşünüyorum.
TakatimKalmadı dedi: Videoda zaten Arthur'un veremi kaptığı yere Arthur yerine Micah gidiyor. Genişletmek için tıkla... Videoya bakarsak Arthur yine ölebilirdi. RDR1'i oynadıysanız veya hikâyesini az çok biliyorsanız neden böyle dediğimi anlarsınız diye düşünüyorum.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 14 Ocak 2023 #10 Arthur öldükten sonra oyunun tadı kalmadı keşke ölmeseydi. Micah burda sevdiğin insanlara selamlarımı iletiyorum.
Arthur öldükten sonra oyunun tadı kalmadı keşke ölmeseydi. Micah burda sevdiğin insanlara selamlarımı iletiyorum.