Red Dead Redemption 2 en ucuz nereden alınır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, RDR2'yi ucuza alabileceğim güvenli bir site önerir misiniz? (fiyat 300 TL'nin altında olmalı.)
Bu arada, Steam hesabı olarak istemiyorum. Key olarak istiyorum ve bugün veya yarın almak zorundayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabildiğim en ucuzu bu.

İndirime girmiş . En son baktığımda 400 TL idi. Alınabilir. Başka arkadaşların attıklarına da bakayım ama ilk önceliğim bu.

Merhaba, RDR2'yi ucuza alabileceğim güvenli bir site önerir misiniz? (fiyat 300 TL'nin altında olmalı.)
Bu arada, Steam hesabı olarak istemiyorum. Key olarak istiyorum ve bugün veya yarın almak zorundayım.
En ucuz bendeydi hocam ama bende de steam bakiyesi kalmadı

Buradan alabilirsin sanırım.

İtemSatış gibi sitelerde, Social Club hesabı olarak 80 TL'ye falan satıyorlar. Bi bakın isterseniz

Hocam en ucuz forumdan alabilirsiniz veya ilk arkadaşın attığı yerden. Eğer isterseniz Steam'de 299 TL. 300 TL olsa ne yapardık?

Steam indirimi var 3 şubatta oradan al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…