RDR 2 oynarken sürekli olarak karşıma çıkıp oyunumu zorla kapattıran bir hata. Çözebilmek için internette bulduğum her yolu denedim ama işe yaramıyor ve dişimi sıka sıka oyunu 8 saat oynayabildim o yüzden iade şansımda yok. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Process Monitör sonucum: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
1. Aşağıdaki klasörde "settings.xml" dışında bir dosya kalmayacak şekilde her oyundan çıkışta temizleyin: C:\Users\Kullanıcı Adı\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings 2. Bütün diskleriniz için sanal bellek ayarını aşağıdaki gibi yapın: 3. Oyunun başlatma ayarlarına...
1. Aşağıdaki klasörde "settings.xml" dışında bir dosya kalmayacak şekilde her oyundan çıkışta temizleyin: C:\Users\Kullanıcı Adı\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings 2. Bütün diskleriniz için sanal bellek ayarını aşağıdaki gibi yapın: 3. Oyunun başlatma ayarlarına...
Hocam valla ben forumlardaki ve Youtube üzerindeki bütün çözümleri denedim yine çözememiştim. En sonunda gına geldi ve oyunu sildim. 2 ay sonra aklıma geldi denedim ve sorunsuz 500 saat götürdü. @khanjarone