Red Dead Redemption 2 "Err_Gfx_State" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Aldığım hata başlıkta yazan. Bazen ilk girdiğimde ata binip koşarken oluyor, bazen öldükten sonra eski Save'e dönüp () tekrar başladığımda oluyor. Bazense 5 saat oynuyorum hiç olmuyor. Birden donuyor ekran, hiçbir tepki yok. Görev yöneticisini açtığımda ERR_GFX_STATE hatasını verip atıyor. Benle alakalı bir problem mi? Yoksa hala çözülemeyen devam eden problemlerden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiş, ancak bir çözüm göremedim ben.
Yukarıda yönlendirilen sayfadaki " -ignorepipelinecache " komutu da hiçbir işe yaramıyor.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiş, ancak bir çözüm göremedim ben.
Yukarıda yönlendirilen sayfadaki " -ignorepipelinecache " komutu da hiçbir işe yaramıyor.

Bir çözümü yok gibi duruyor çünkü ve ben de o cevabı çözüldü olarak işaretledim. Üstünden aylar geçti hala çözümü yok. Aynı hatayı az önce yine aldım.

Arkadaşlar merhaba, ben de bugün gelen güncellemeden sonra aynı hatayı alıp duruyorum. Oyunu Epic Games'den aldım ve yaklaşık 2 aydır oynuyorum, böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Ancak bugün gelen güncellemeden sonra 10 dakikada bir "err_gfx_state" hatasını alıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Lütfen bu problemin çözümünü bilen duyan bir arkadaş varsa bizi bir aydınlatsın.

Benim de bir ay oldu alalı. Dediğiniz gibi dünkü güncellemeden sonra oyunda bu hatayı alıp duruyorum. Bundan önce de ilk başlarda alıyordum, firmanın kendi sitesinde yazan çözümleri denedikten sonra çözülmüştü sorunum ancak son güncellemeden sonra kronik bir şekilde oyununu açtıktan 5 dakika kadar sonra aynı hatayı almaya başladım.

%39' a gelmiştim hikayede, 120 saat de oynanış sürem var. Umarım düzeltirler, çünkü bu sorunu yaşayan çok insan var.

Ekran kartım Sapphire Nitro+ RX 5700XT. Başka oyunlarda sorun çıkarmıyor, sadece RDR 2' de böyle sorunla karşılaştım.

Son düzenleme:
Konudaki çözüldü ibaresi kaldırıldı. Çözüme kavuşmayan konularda biz kesinlikle böyle tık avcılığı (click bait) bir işlem yapmıyoruz. Çözüm olmayan mesajı çözüm olarak seçen konu sahibi uyarıldı.

Sorun gelince: Konu sahibi tavsiye etmediğim, inanılmaz sorunlu bir ekran kartı markası olan Sapphire kullanıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar ekran kartlarını belirtsin.

• Ekran kartınızda OC varsa kaldırın.
  • Sürücü daime son sürüm olsun.
  • Sorun devam ederse GPU frekansını 100 MHz aşağıya çekin.

Selamlar k.g rtx 2070 süper trio almayı düşünüyorum anakart ım b350 m.k prime işlemcim amd ryzen 1600 güç kaynağım 600 wat ekran kartını alınca bir sıkıntı yaratır mı bana bu sistem veya yaratırsa hangisini değiştirmem gerekiyor

Hocam sorunu çözdüyseniz yazabilir misiniz? 5 saat uğraştıktan sonra pes ettim ben. Oyunu ve Rockstar Launcher'ı tekrar kuracağım. Oyunu indiriyorum şu an.

Ben de aynı problemi yaşıyorum.
Ekran kartım: MSI Armor RX 590

Bir de "core clock" değerini mi yoksa "memory clock" değerini mi aşağıya çekmeliyiz?

Hocam sorunu çözdüyseniz yazabilir misiniz? 5 saat uğraştıktan sonra pes ettim ben. Oyunu ve Rockstar Launcher'ı tekrar kuracağım. Oyunu indiriyorum şu an.

Daha yeni geçebildim pc başına ve malesef çözemedim problemi.

Çekirdek saat hızını kademeli olarak ya da direkt 300 MHz düşürmeme rağmen hiçbir değişiklik olmadı. İsterseniz bellek saat hızını düşürmeyi deneyin ama ben yine de bir şey değişeceğini sanmıyorum. İnternette yazan çözümlerin rahat %70'ini denedim 5 saat boyunca ama hiçbir fark yok.

Sorunun kaynağı grafik ayarları ki zaten hata da aslında bir grafik hatası. Tüm ayarları en düşüğe getirdiğinizde ve her şeyi kapattığınız da oyun sorun çıkarmadan çalışıyor, görüntü çöp oluyor tabii ki.
Anladığım kadarıyla bir ya da birkaç ayar belli bir seviyenin üstüne çıkınca oyun grafik hatası veriyor. Açıkçası 5 saatten sonra hangi ayar veya ayarlar olduğunu bulmaya da sabrım kalmadı bıraktım.

Eğer yapabilirseniz her ayarı düşürüp veya kapatıp sonrasında tüm ayarları tek tek artırıp deneyin. Birini denedikten sonra tekrar düşürüp başka ayarları deneyin. Sanırım başka türlü sorun çıkaran ayarı bulmak mümkün değil gibi gözüküyor. Benim aklıma başka bir yol gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…