artin.rad Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Red Dead Redemption 2. görev adamını yok edersek o görevin devamı gelmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.009 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 artin.rad dedi: Red Dead Redemption 2. görev adamını yok edersek o görevin devamı gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Gorevde yanındaki adamı vuramıyorsun zaten gorev dısı bir hareket yapıncıda gorev bastan baslıyor.
artin.rad dedi: Red Dead Redemption 2. görev adamını yok edersek o görevin devamı gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Gorevde yanındaki adamı vuramıyorsun zaten gorev dısı bir hareket yapıncıda gorev bastan baslıyor.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Hangi görev, hangi adam? Biraz daha detay iyi olur.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Mart 2025 #4 artin.rad dedi: Red Dead Redemption 2. görev adamını yok edersek o görevin devamı gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam görevdeki adamı her ne olursa olsun vuramazsınız zaten. Crosu üstüne koysanız bile sol tık yaptığınızda sıkmaz.
artin.rad dedi: Red Dead Redemption 2. görev adamını yok edersek o görevin devamı gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam görevdeki adamı her ne olursa olsun vuramazsınız zaten. Crosu üstüne koysanız bile sol tık yaptığınızda sıkmaz.
artin.rad Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 ultraslann1905 dedi: Hocam görevdeki adamı her ne olursa olsun vuramazsınız zaten. Crosu üstüne koysanız bile sol tık yaptığınızda sıkmaz. Genişletmek için tıkla... hocam atla girişiyorum adama yere düşüyor atla eziyorum yok oluyor
ultraslann1905 dedi: Hocam görevdeki adamı her ne olursa olsun vuramazsınız zaten. Crosu üstüne koysanız bile sol tık yaptığınızda sıkmaz. Genişletmek için tıkla... hocam atla girişiyorum adama yere düşüyor atla eziyorum yok oluyor
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Mart 2025 #6 artin.rad dedi: Hocam atla girişiyorum adama yere düşüyor atla eziyorum yok oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sizde atla girişmeyin. Görevi niye bozmak istiyorsunuz ki?
artin.rad dedi: Hocam atla girişiyorum adama yere düşüyor atla eziyorum yok oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sizde atla girişmeyin. Görevi niye bozmak istiyorsunuz ki?
artin.rad Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 Changing Star dedi: Hangi görev, hangi adam? Biraz daha detay iyi olur. Genişletmek için tıkla... hamish gazi olan adam beyaz görev ultraslann1905 dedi: Hocam o zaman sizde atla girişmeyin. Görevi niye bozmak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... hocam oyunu keyfine oynuyorum görev gelmeyince tedirgin oldum Eymenz dedi: Gorevde yanındaki adamı vuramıyorsun zaten gorev dısı bir hareket yapıncıda gorev bastan baslıyor. Genişletmek için tıkla... görev bittikten sonra diyorum hocam
Changing Star dedi: Hangi görev, hangi adam? Biraz daha detay iyi olur. Genişletmek için tıkla... hamish gazi olan adam beyaz görev ultraslann1905 dedi: Hocam o zaman sizde atla girişmeyin. Görevi niye bozmak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... hocam oyunu keyfine oynuyorum görev gelmeyince tedirgin oldum Eymenz dedi: Gorevde yanındaki adamı vuramıyorsun zaten gorev dısı bir hareket yapıncıda gorev bastan baslıyor. Genişletmek için tıkla... görev bittikten sonra diyorum hocam