Red Dead Redemption 2 grafik bozuluyor

Canjc

Kilopat
Oyunda Yüksek/ultra yapsam da görüntü yine böyle oluyor sebebi nedir? İyi Sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı kaç GB ? VRAM yetmiyor olabilir

low ayarlarda test yapanlarda böyle bir sorun görmedim belli bir ayarı var sanırım gelişmiş ayarlarda ama bulamadım

RDR2 Optimizasyon videoları izleyerek kendiniz için en doğru ayarları bulmaya çalışın 1650 gibi bir kartta grafiklerden feragat etmeniz gerekiyor.

Oyunu rahat 80 FPS oynayabiliyorum eğer bu sorunun hangi grafik ayarı olduğunu biliyorsanız söyleyin açayım.

Oyunu rahat 80 FPS oynayabiliyorum eğer bu sorunun hangi grafik ayarı olduğunu biliyorsanız söyleyin açayım.
Sorunu VRAM'e fazlası ile etki eden doku kalitesini düşürerek çözebilirsiniz (orta/düşük) ya da doku kalitesi benim için önemli diyorsanız sizin için pek önemi olmayan göze batmayan ayarları ufak ufak kısarak VRAM kullanımını düşürebilirsiniz bunlarda olmazsa gelişmiş seçeneklerden oyunu belirli bir çözünürlük ölçeğinde çalışmaya zorlayabilirsiniz ( bu fps düşüşüne sebebiyet verir).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…