PC'lerin sınandığı yeni benchmark oyunu anlaşılan bundan böyle RDR 2 olacak. Bu tablo her şeyi özetliyor. 1080P ultra detaylar için vahim bir tablo. PS4 Pro'da deneyimledim RDR2'den sunduğu grafiklerden ve akıcılıktan memnundum. PC için ise indirimlerde satın alır 1440P ultra detaylarda 60 FPS keyfine varırdım diyordum ama pekte öyle olmayacak belli ki. 2080 gibi ekstrem grafik kartları bile Full HD'de bu değerleri verdiğine göre 2K-4K'da nefesi yetmeyecek görülen o ki. 1050Ti seviyesindeki kartlar listede bile yok.
We take a renewed look at Red Dead Redemption II. We have retested almost 30 graphics cards on the Windows PC platform gaming-wise relative towards graphics card performance with the latest AMD/NVID... Image Quality and System requirements
Hocam bi steamınıza bakıyım dedim, sisteminizde crossfire RX480 gördüm. Nasıl performans alıyorsunuz? RX580 satıp yerine yenisini almak mı mantıklı olur yoksa crossfire daha iyi bir seçim olur mu?
Hocam bi steamınıza bakıyım dedim, sisteminizde crossfire RX480 gördüm. Nasıl performans alıyorsunuz? RX580 satıp yerine yenisini almak mı mantıklı olur yoksa crossfire daha iyi bir seçim olur mu?