Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

Bence gayet normal. $60 oyuna veren, $300 ve üstünü de ekran kartına verebilir. Gelecek güncellemelerle biraz daha performans iyileşecektir.

Başka bir forumda gördüm. RDR2'yi hem konsol hem de PC'de denemiş birisi. Ne kadar sahici bilemem ama PC'de düşük detaylarda bile konsoldan iyi göründüğünü söylüyor.
Optimizasyon kötü, hiç boşuna bahaneler sunmayalım. Bir PC oyunu ilk defa konsolda olduğundan daha iyi gözükmüyor. Rockstar Games bunu GTA IV oyununda da yapmıştı.

Şu an FPS'ler düzeldi gibi. 85 MBlik bir güncellemeyle az da olsa iyileştirme var.

Son düzenleyen: Moderatör:
2060 ile 45 FPS, 2060 1080p ultra ekran kartı olarak lanse edilmişti sözde.
Seneye oyun sektörünü domine eden yeni jenerasyon konsollar piyasaya çıkacak. Güçlü donanımlar bulundurucağı söyleniyor. Dolayısı ile oyunlardaki sistem gereksinimleri de tahmin etmek zor değil bir hayli yükselecek bakalım o zaman ne yapacağız sistemler ağlayacak.

Ben de yamalarla düzeleceğini düşünüyorum. Fakat yamalardan sonra bile örneğin 1660 Ti gibi henüz 8 aylık bir kart 38FPS'den 50FPS'ye çıkacaksa işimiz var. Cyberpunk 2077'yi hayal bile etmeyelim o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon kötü, hiç boşuna bahaneler sunmayalım. Bir PC oyunu ilk defa konsolda olduğundan daha iyi gözükmüyor. Rockstar Games bunu GTA IV oyununda da yapmıştı.
Bence de grafikler ile değil optimizasyonla ilgili. Sonuçta bu oyun base konsollar baz alınarak geliştirildi. Farklılıklar illaki vardır ama muazzam derecede farklılıklar olacağını zannetmiyorum.

Bence bu satış taktiği. Firmadan firmaya değişir. Aynı olmasa da BF V geçen sene çıktı, ekran kartını ve işlemciyi sömüren bir oyun. Yıkım fazla olduğu için. Ultra ayarda 100 FPS alabiliyorsam multiplayer modunda, bu firma ile alakalı bir şey.

Optimizasyon Rockstar'a ait değil, her zamanki gibi. PC'ye dönüşüm işi Nvidia tarafından devralınmış yine. Gta V'te de aynısını yaptılar, o zamanlar Nvidia kendisine has kapalı teknolojiler konusunda daha agresifti, açık açık AMD kartları tıkamıştı.

Şimdi de bu oyunda bilerek bir kastırma yapıp hem AMD hem de GTX kartların ömrünün geçtiği havasını yaratacaklar diye düşünüyorum. Amaç "bakın ya RTX alırsınız ya da oyun dünyasından düşersiniz, artık PC işi böyle" demek.

Bir bilgisayar oyununun, hiç bir görsel değişiklik olmadan bilgisayarınızı kasması zor bir şey değil. Atıyorum zaten çok iyi olan bir gölgenin çözünürlüğünü 8 katına çıkarırsınız, 64 örnekle yapılan bir ışık yüzeyinin rengini 255 örneğe çıkarırsınız, bilgisayardan duman gelmeye başlar. Üstelik en başta zaten görüntüler çok üstün olduğu için aradaki fark artık gözle görülemez olur, bilgisayarınız kasıldığı ile kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…