Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

1024x768 cözünürlükte mi oynuyorsun hiç mi FPS düşmesi yemiyorsun kardeş? Ben FPS drobun alasını yiyorum. Her 1-2 dakikada bir sağ olsunlar.
Tuhaf ya rahat oynuyorum abi 1080P'de FPS düşmesi yedigim yerler oluyor arada islemcim yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhaf ya rahat oynuyorum abi 1080P'de FPS düşmesi yedigim yerler oluyor arada islemcim yüzünden.
Crash yiyorsun işte rahat rahat nasıl oynuyorsun Takılınca ben Del'i oluyorum akıcı bir şekilde oynamak varken 3 sahnenin 1'inde takılıyor oyun.

Ben Gtx 1060 6gb(Manuel oc'lu) ile oynadım. Med high karışık. 30 50 bazen 55 fps aldığım oldu ancak hiç drop yaşamadım. Oyun hep aktı. Ama optimizasyon şart kesinlikle.

Crash yiyorsun işte rahat rahat nasıl oynuyorsun Takılınca ben Del'i oluyorum akıcı bir şekilde oynamak varken 3 sahnenin 1'inde takılıyor oyun.
Bu durumda optimizasyonu iyilestirmelerini beklemek dısında bir caremiz yok.
Acaba düzeltebilecekler mi ya.

RX 570 ile full medium ayarlarda bile 60 FPS üstüne çıkılmıyor mu? Ona göre alacağım oyunu en azından orta ayarlarda 60 FPS civarında oynatsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar daha oyun yeni çıktı durun bi optimize edilsin oyun bu FPS`ler eninde sonunda düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…