SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #71 FalconPolat dedi: İşlemcin yeterli değil 4/4 devri kapandı. Genişletmek için tıkla... Low'da bile takılıyor kardeş normal bişe mi bu sence?
FalconPolat dedi: İşlemcin yeterli değil 4/4 devri kapandı. Genişletmek için tıkla... Low'da bile takılıyor kardeş normal bişe mi bu sence?
Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #72 SSVinvo dedi: 1024x768 cözünürlükte mi oynuyorsun hiç mi FPS düşmesi yemiyorsun kardeş? Ben FPS drobun alasını yiyorum. Her 1-2 dakikada bir sağ olsunlar. Genişletmek için tıkla... Tuhaf ya rahat oynuyorum abi 1080P'de FPS düşmesi yedigim yerler oluyor arada islemcim yüzünden. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019
SSVinvo dedi: 1024x768 cözünürlükte mi oynuyorsun hiç mi FPS düşmesi yemiyorsun kardeş? Ben FPS drobun alasını yiyorum. Her 1-2 dakikada bir sağ olsunlar. Genişletmek için tıkla... Tuhaf ya rahat oynuyorum abi 1080P'de FPS düşmesi yedigim yerler oluyor arada islemcim yüzünden.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.683 Makaleler 21 Çözümler 99 6 Kasım 2019 #73 SSVinvo dedi: Low'da bile takılıyor kardeş normal bir şey mi bu sence? Genişletmek için tıkla... Low'a alman sadece işlemci yükünü arttırır.
SSVinvo dedi: Low'da bile takılıyor kardeş normal bir şey mi bu sence? Genişletmek için tıkla... Low'a alman sadece işlemci yükünü arttırır.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #74 Umutcengiz35 dedi: Tuhaf ya rahat oynuyorum abi 1080P'de FPS düşmesi yedigim yerler oluyor arada islemcim yüzünden. Genişletmek için tıkla... Crash yiyorsun işte rahat rahat nasıl oynuyorsun Takılınca ben Del'i oluyorum akıcı bir şekilde oynamak varken 3 sahnenin 1'inde takılıyor oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019
Umutcengiz35 dedi: Tuhaf ya rahat oynuyorum abi 1080P'de FPS düşmesi yedigim yerler oluyor arada islemcim yüzünden. Genişletmek için tıkla... Crash yiyorsun işte rahat rahat nasıl oynuyorsun Takılınca ben Del'i oluyorum akıcı bir şekilde oynamak varken 3 sahnenin 1'inde takılıyor oyun.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.293 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 6 Kasım 2019 #75 Ben Gtx 1060 6gb(Manuel oc'lu) ile oynadım. Med high karışık. 30 50 bazen 55 fps aldığım oldu ancak hiç drop yaşamadım. Oyun hep aktı. Ama optimizasyon şart kesinlikle.
Ben Gtx 1060 6gb(Manuel oc'lu) ile oynadım. Med high karışık. 30 50 bazen 55 fps aldığım oldu ancak hiç drop yaşamadım. Oyun hep aktı. Ama optimizasyon şart kesinlikle.
Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #76 SSVinvo dedi: Crash yiyorsun işte rahat rahat nasıl oynuyorsun Takılınca ben Del'i oluyorum akıcı bir şekilde oynamak varken 3 sahnenin 1'inde takılıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bu durumda optimizasyonu iyilestirmelerini beklemek dısında bir caremiz yok. Acaba düzeltebilecekler mi ya. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019
SSVinvo dedi: Crash yiyorsun işte rahat rahat nasıl oynuyorsun Takılınca ben Del'i oluyorum akıcı bir şekilde oynamak varken 3 sahnenin 1'inde takılıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bu durumda optimizasyonu iyilestirmelerini beklemek dısında bir caremiz yok. Acaba düzeltebilecekler mi ya.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #77 FalconPolat dedi: Low'a alman sadece işlemci yükünü arttırır. Genişletmek için tıkla... Low, Medium, High, Ultra hepsini denedim gene takılıyor.
FalconPolat dedi: Low'a alman sadece işlemci yükünü arttırır. Genişletmek için tıkla... Low, Medium, High, Ultra hepsini denedim gene takılıyor.
G grgrrrrrr Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #78 RX 570 ile full medium ayarlarda bile 60 FPS üstüne çıkılmıyor mu? Ona göre alacağım oyunu en azından orta ayarlarda 60 FPS civarında oynatsın.
RX 570 ile full medium ayarlarda bile 60 FPS üstüne çıkılmıyor mu? Ona göre alacağım oyunu en azından orta ayarlarda 60 FPS civarında oynatsın.
Türkolog34 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600, R3 3100 Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #79 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 6 Kasım 2019 #80 Arkadaşlar daha oyun yeni çıktı durun bi optimize edilsin oyun bu FPS`ler eninde sonunda düzelir.