Red Dead Redemption 2 Hantallık Sorunu

Algıladığım kadarıyla bu gecikme karakterin harekete geçmeden önce dönme hareketlerinden. Tabii biraz kontrolcü ile oyuniçi arasında da gecikme var. Ancak kendim de birazcık kurcaladım oyunu, karakter gerçekten gereksiz ve ağır hareketlerle dönüyor. Beta'da ya da testlerde bu sorunu fark etmemişler mi?

Spiderman ve Uncharted'taki dönme-yönelme hareketlerin hızıyla RDR II'deki dönme hızlarına bakın demek istediğimi anlarsınız.

Aynı sorun GTA 5'de de var PS4'te.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karakter animasyonunu biraz daha organik yapmak icin boyle tasarladiklarini dusunuyorum. Bu denli sofistike bir oyunda bu davranisin tasarlanmamis olma ihtimali cok az. Zira oyle olsaydi baska buglar da olurdu.

2 Yıldan konsol kullanıyorum tüm arkadaşlarım bu sorundan şikayetçi. Senin hissetme sorunun var galiba.
15+ senedir konsol kullanıyorum, oyunu PS3'de çıkınca PS3'de, PS4'de çıkınca PS4'de oynadım. PC'de de hala oynamaktayım. Şimdiye kadar ilk defa da bu konuda şikayet eden seni gördüm.

Alışmış olamam çünkü PC'de de oyunu oynuyorum, belki dediğiniz gibi güncelleme ile düzeltilmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…