Red Dead Redemption 2 için PC Toplama | QP RED

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Red Dead Redemption 2 için PC Toplama | QP RED

Yakın zamanda çıkacak Red Dead Redemption 2 için RTX 2070 SUPER ekran kartlı PC topluyoruz. Oyunlar için PC toplamak sık yaptığımız bir işlem olsa da özel bir oyuna PC toplamak nadir yaptığımız bir iş. Yıllar önce yine bir Rockstar Games oyunu olan GTA 5 için PC toplamıştık. Bugün yine PC oyuncularını heyecanlandıran bir başka Rockstar […]

Devamı: Red Dead Redemption 2 için PC Toplama | QP RED
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Siz ve Recep Bey'e teşekkürlerimi sunarım QP Super kullanıyorum, sistem harika. Üstünde birkaç yükseltme yapmayı düşünüyorum. Bu sistem de oldukça iyi olmuş.

Zaten öyle sistemleri çok. Mesajıma da kızgın atmışsınız. Dediğim tamamen doğru. İmzanıza bakılırsan harika bir sisteminiz var. İronik olan ise banim bilgisayarımın bile olmaması
Benim değinmek istediğim yer insanların genel olarak daha fiyat performans çözümlerine yönelmesi çünkü malum çoğu kişi bir pc ye 11.000 TL veremez. Madem Red Dead Redemption için pc topluyoruz böyle pahalı bir sistem yerine Ultra ayralarda 1080p 60FPS verebilecek en ideal pc nin toplanması gerekir.

Zaten öyle PC var. Ama 2K yok. Onun için toplanmış. Hem adının RDR ile ilgili olması sadece RDR oynanacağı anlamına gelmez. Çok daha farklı işler için de kullanmaya müsait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…