H hipopotam Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ilk defa bir oyuna yama indirecegim nasıl indiririm yardımcı olur musunuz? Bir de hangi yamayı indireyim?
Arkadaşlar ilk defa bir oyuna yama indirecegim nasıl indiririm yardımcı olur musunuz? Bir de hangi yamayı indireyim?
Bu Adam Aynı Ben Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Sistem Özellikleri SYS: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz | 4 Threads | 15.97 GiB RAM | TSC: 3.193GHz | AVX - SYS: Operating system: Windows, Major: 10, Minor: 0, Build: 19045, Service Pack: none, Compatibility mode: 0 - SYS: Current Time: 2023-11- 9T00:44:51 - RSX: Found Vulkan-compatible GPU: 'NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER' running on driver 536.23.0.0 - SYS: Firmware version: 4.84 Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2023 #2 Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu Türkçe yama ile oyunun ana hikayesini Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Türkçe Yama Bu
Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu Türkçe yama ile oyunun ana hikayesini Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Türkçe Yama Bu
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022)Exe dosyalarını indirmenizi tavsiye etmem exe dosyalarında virüs olasılığı cok fazla olur bu linkten indirebilirsiniz
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022)Exe dosyalarını indirmenizi tavsiye etmem exe dosyalarında virüs olasılığı cok fazla olur bu linkten indirebilirsiniz
hedwigpotter Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 Bunu kullanıyorum, türkçe karakterler sorunsuz. Çevirileri cidden çok iyi yapmışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu kullanıyorum, türkçe karakterler sorunsuz. Çevirileri cidden çok iyi yapmışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.685 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 hedwigpotter dedi: Bunu kullanıyorum, türkçe karakterler sorunsuz. Çevirileri cidden çok iyi yapmışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam indireceğim güvenilir ise.
hedwigpotter dedi: Bunu kullanıyorum, türkçe karakterler sorunsuz. Çevirileri cidden çok iyi yapmışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam indireceğim güvenilir ise.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #6 lusie dedi: Hocam indireceğim güvenilir ise. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tarat.
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 794 Çözümler 2 3 Kasım 2023 #7 hedwigpotter dedi: Bunu kullanıyorum, Türkçe karakterler sorunsuz. Çevirileri cidden çok iyi yapmışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... lusie dedi: Hocam indireceğim güvenilir ise. Genişletmek için tıkla... Exe çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum.
hedwigpotter dedi: Bunu kullanıyorum, Türkçe karakterler sorunsuz. Çevirileri cidden çok iyi yapmışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... lusie dedi: Hocam indireceğim güvenilir ise. Genişletmek için tıkla... Exe çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum.
hedwigpotter Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #8 lusie dedi: Hocam indireceğim güvenilir ise. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yapmıştım bi sorun çıkmadı.
lusie dedi: Hocam indireceğim güvenilir ise. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yapmıştım bi sorun çıkmadı.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.685 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #9 OptimyX dedi: Exe çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sildim hocam çalıştırmadım ilk atılan indirilmiyor ama
OptimyX dedi: Exe çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sildim hocam çalıştırmadım ilk atılan indirilmiyor ama
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 794 Çözümler 2 3 Kasım 2023 #10 Bu Adam Aynı Ben dedi: Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu Türkçe yama ile oyunun ana hikayesini Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Türkçe Yama Bu Genişletmek için tıkla... lusie dedi: Sildim hocam çalıştırmadım ilk atılan indirilmiyor ama Genişletmek için tıkla... Bu site uzun zamandır iş yapmıyor zaten linkleri genellikle kırık ve yamaları güncel sürümlerle birlikte artık çalışamaz hale geldi.
Bu Adam Aynı Ben dedi: Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu Türkçe yama ile oyunun ana hikayesini Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Türkçe Yama Bu Genişletmek için tıkla... lusie dedi: Sildim hocam çalıştırmadım ilk atılan indirilmiyor ama Genişletmek için tıkla... Bu site uzun zamandır iş yapmıyor zaten linkleri genellikle kırık ve yamaları güncel sürümlerle birlikte artık çalışamaz hale geldi.