Red Dead Redemption 2 ileride daha da indirime girer mi?

Soslu CPU

Hectopat
Yer
Haven B Site
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
Selam, az önce RDR2 Ultimate Edition aldım Steam üzerinden. Yaklaşık 135 TL gibi bir fiyata denk geldi. Oynamadım ve spoiler da yemedim, hiçbir fikrim yok hikaye hakkında. Sizce ileride daha büyük bir indirime girer mi, Epic Games vesaire ücretsiz dağıtır mı, iade talebi açmalı mıyım? (Yanılmıyorsam Epic ücretsiz Online'ını vermişti. Benim aldığımda da Online dahildir muhtemelen.)
Bir de son olarak Ultimate'i bu fiyata sizce ucuza mı almışım yoksa beklemeli miydim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, az önce RDR2 Ultimate Edition aldım Steam üzerinden. Yaklaşık 135 TL gibi bir fiyata denk geldi. Oynamadım ve spoiler da yemedim, hiçbir fikrim yok hikaye hakkında. Sizce ileride daha büyük bir indirime girer mi, Epic Games vesaire ücretsiz dağıtır mı, iade talebi açmalı mıyım? (yanılmıyorsam Epic ücretsiz Online'ını vermişti. Benim aldığımda da Online dahildir muhtemelen.)
Bir de son olarak Ultimate'i bu fiyata sizce ucuza mı almışım yoksa beklemeli miydim?

RDR2 bir daha bu kadar ucuz bir fiyatta satılmaz sakın iade etmeyin hata yaparsınız ayrıca oyunun başları yavaş ve sıkıcı başlıyor ama emin olun ki bir noktadan sonra oyun mükemmel ilerliyor spoiler vermek istemiyorum ama söylemem lazımdı çünkü çoğu arkadaşım oyunun başı yüzünden bıraktı.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
@183206 Ultimate esprisi yok derken ek olarak ne sağlıyor? Tamamen bilmeden aldım, ileride pişman olmayayım diye. Forza ve Rainbow da da direkt ultimate almıştım, genelde hep öyle yapıyorum. Almışken tam olsun ileride sorun çıkmasın kafasındayım. RDR2 Ultimate saçma mı olmuş?

Rockstar indirim konusunda cimri. Bunun altına inmesi zor yani. Ultimate ile gelen içerikler hem online hem de hikâye için etkili. Hikâyede ekstra at, ekstra rakip çete kampı(İnternetten bakmadığın sürece kendin bulman gerek), ekstra soygun görevi koyuyor. Hiç biri hikâyeye katkı sağlamadığı gibi varlığı ile yokluğu arasındaki farkı hissetmeniz zor. Dediğim gibi içeriklerden birini bulmanız gerekiyor ki erişin. Online eklentileri neler bilmiyorum fakat Rockstar RDO'ya hiç iyi davranmadı. Millet kafayı yemiş durumda. Yani RDO için alacağınız eklentileri bir kenara bırakın direkt RDO oynamama ihtimaliniz bile yüksek.
RDO= Red Dead Online

Rockstar indirim konusunda cimri. Bunun altına inmesi zor yani. Ultimate ile gelen içerikler hem online hem de hikâye için etkili. Hikâyede ekstra at, ekstra rakip çete kampı(İnternetten bakmadığın sürece kendin bulman gerek), ekstra soygun görevi koyuyor. Hiç biri hikâyeye katkı sağlamadığı gibi varlığı ile yokluğu arasındaki farkı hissetmeniz zor. Dediğim gibi içeriklerden birini bulmanız gerekiyor ki erişin. Online eklentileri neler bilmiyorum fakat Rockstar RDO'ya hiç iyi davranmadı. Millet kafayı yemiş durumda. Yani RDO için alacağınız eklentileri bir kenara bırakın direkt RDO oynamama ihtimaliniz bile yüksek.
RDO= Red Dead Online
Bu Rockstar niye hiç RDO'a gram önem vermiyor cidden çıldırmalık. Yıllarca GTA Online'ın suyunu çıkarıp çıkarmaya devam ettiler (daha da ediyorlar sanırım). Ama RDO'a gelince üvey evlat muamelesi yapıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı