Rehber Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları

Açık bırakıyorum onu, diğer dediklerinizi yaptım. 53 civarı FPS şu an.

Tam ekran oynayın. Daha fazla ayar düşürmek FPS'yi arttırmaz. Doku kalitesi ayarı var high yapınca biraz artar ama görüntü çok düşer. FSR 3.1 modu kurabilirsiniz. Başka forumda nasıl yapıldığı yazılmış ama reklam olmasın RDR 2 FSR 3.0 modu yazarsanız çıkar. Aynı işlemleri yapıp 3.0 yerine 3.1 dosyasını atarsınız sorun çıkmaması gerekir. Lossless Scaling var bir de ama oda 3 dolar olması gerekiyordu. FPS'yi ikiye katlıyor.

Konu sahibi laptop kullananlar Vulkan + çerçevesiz pencereli oynayın dediği için öyle oynuyorum ama... Normalde tam ekran oynarım her oyunu. Lossless Scaling'i Last of us için aldım, fpsi daha çok düşürdü, iade ettim. RDR2 için nasıl olur bilmem ama.

Uygulamanın kendi FPS izleme ayarından baktınız değil mi? MSI Afterburner ile doğru olmayabiliyor. FSR da öyleydi AMD Adrenalin sallıyorum 100 FPS yazıyor diğer bütün programlar 50 FPS yazıyordu. Hissedilen önemli. Veya mods nexustan mod kurabilirsiniz. Optimized settings for 2 Gb graphics cards

Evet oyunun benchmarkından test ettim. Modla vs. uğraşmak istemiyorum. Bu şekil oynayacağım hocam, olmadı FXAA kapatıp texture quality high çekerim.

RTX 4050, i5-12500H laptopta Nvidia'nın kendi optimize ayarlarını kullanıyorum. Çoğu ayar yüksek-ultra arası ve DLSS kalitede ancak oyunun grafikleri bana kötü ve bulanık geliyor. Dediğiniz ayarların üstüne acaba başka bir ayar yapmalı mıyım? Nvidia oyun filtresi gibi mesela?

DLSS kapat.

Hocam çok teşekkür ederim şuan 60 fps alıyorum fakat bir sorum olacak.
Aşağıdaki videoda olan ayarları yaptım, sonra sizin ayarları gördüm ve sizinkini yaptım fakat sonra görüntü biraz bulanıklaştı gibi oldu bunu çözmek için hangi ayarı değiştirmeliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…