Rehber Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları

Selamunaleyküm dostum, Allah razı olsun ayarları bir tutturamıyordum i3 10.n GTX 1650'li bir sistemde oynuyorum önerilerine uyaraktan FPS artışı sağladı 7-8 FPS gibi 60-50 arası oynuyorum 1080p de teşekkürler.

sistemim 1650 Ti 16 GB Dual RAM i5 10200H bu ayarlarda herhangi bir şehre girdiğim zaman ekran kartı kullanımım düşüyor FPS 30 40 arası oluyor şehir dışında FPS'im 60 90 arası bence bu sistemde bu hiç normal değil birisi yardımcı olabilir mi lütfen

grafiklerin düşükteyse ekran kartı maksimum veri vermez

Şehirde yansımalar çok fazla fps tüketiyor. Yansıma ile alakalı ayarları kısarsanız sorununuz çözülecektir.

GeForce Experience'nin ekran kartına göre verdiği ayarları yapıyorum sonuç değişmiyor.

O ayarlar nedir onları bana söylersen ben onları direk kapatayım.
Oyun İngilizceyse reflection quality, reflection MSAA ve lighting quality's düşük veya ortaya alabilirsiniz.

Öncelikle merhaba ben biraz bilmediğim için soruyorum bende RX560 4 GB singlefan, i3 10100F, 8x2 RAM var RDR2'de kaç FPS alırım ona göre oyunu satın alacağım bilen varsa veya ayni ekran kartına sahip olup deneyen varsa bilgilendirebilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…