TAEmir Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #1 Bu oyun indirime girmemeye yemin mi içmiş? Hiçbir yerde indirimde değil.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Eylül 2022 #2 10 gün öncesine kadar Steam'de indirimdeymiş, kaçırmışsın. İlla ki girer indirime ancak bir süre beklemen gerekebilir.
10 gün öncesine kadar Steam'de indirimdeymiş, kaçırmışsın. İlla ki girer indirime ancak bir süre beklemen gerekebilir.
eloinf Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 327 Çözümler 3 25 Eylül 2022 #3 TAEmir dedi: Bu oyun indirime girmemeye yemin mi içmiş? Hiçbir yerde indirimde değil. Genişletmek için tıkla... Daha yeni indirimden çıktı hocam.
TAEmir dedi: Bu oyun indirime girmemeye yemin mi içmiş? Hiçbir yerde indirimde değil. Genişletmek için tıkla... Daha yeni indirimden çıktı hocam.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 25 Eylül 2022 #4 Epic'te daha 2 gün önce indirimdeydi. Hâlâ indirimde mi bilmiyorum.
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 4 25 Eylül 2022 #5 Daha 10 gün önce Steam'de indirimdeydi.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 25 Eylül 2022 #6 Gelecek ay Steam sonbahar indirimleri var büyük ihtimap tekrar girer.
TAEmir Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #7 AyarsıZZ dedi: 10 gün öncesine kadar Steam'de indirimdeymiş, kaçırmışsın. İllaki girer indirime ancak bir süre beklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Kaçak yoldan indirmeye karşıyım. Hem optimizasyon hem de güncelleme almak istiyorum. Ne kadar sürer tekrar indirime girmesi.
AyarsıZZ dedi: 10 gün öncesine kadar Steam'de indirimdeymiş, kaçırmışsın. İllaki girer indirime ancak bir süre beklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Kaçak yoldan indirmeye karşıyım. Hem optimizasyon hem de güncelleme almak istiyorum. Ne kadar sürer tekrar indirime girmesi.
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 4 25 Eylül 2022 #8 TAEmir dedi: Kaçak yoldan indirmeye karşıyım. Hem optimizasyon hem de güncelleme almak istiyorum. Ne kadar sürer tekrar indirime girmesi. Genişletmek için tıkla... Tahmini 1 ayı bulur.
TAEmir dedi: Kaçak yoldan indirmeye karşıyım. Hem optimizasyon hem de güncelleme almak istiyorum. Ne kadar sürer tekrar indirime girmesi. Genişletmek için tıkla... Tahmini 1 ayı bulur.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Eylül 2022 #9 TAEmir dedi: Kaçak yoldan indirmeye karşıyım. Hem optimizasyon hem de güncelleme almak istiyorum. Ne kadar sürer tekrar indirime girmesi. Genişletmek için tıkla... İndirim Epic'te devam ediyormuş, bitmemiş. Yanlış biliyormuşum, kusura bakma @TAEmir.
TAEmir dedi: Kaçak yoldan indirmeye karşıyım. Hem optimizasyon hem de güncelleme almak istiyorum. Ne kadar sürer tekrar indirime girmesi. Genişletmek için tıkla... İndirim Epic'te devam ediyormuş, bitmemiş. Yanlış biliyormuşum, kusura bakma @TAEmir.
TAEmir Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #10 AyarsıZZ dedi: İndirim Epic'te devam ediyormuş, bitmemiş. Yanlış biliyormuşum, kusura bakma @TAEmir. Genişletmek için tıkla... Epic'den değil Steam'dan almak istiyorum yine de teşekkür ederim.
AyarsıZZ dedi: İndirim Epic'te devam ediyormuş, bitmemiş. Yanlış biliyormuşum, kusura bakma @TAEmir. Genişletmek için tıkla... Epic'den değil Steam'dan almak istiyorum yine de teşekkür ederim.