BoraaXu Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Red Dead Redemption 2'deki javierin üstündeki panço gibi pançoyu nereden bulabilirim? Baktıklarım hep uzun ve renkleri çok garipti renk çok sorun olmasa da hepsi çok uzun bunun gibi pançoyu nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2023
Red Dead Redemption 2'deki javierin üstündeki panço gibi pançoyu nereden bulabilirim? Baktıklarım hep uzun ve renkleri çok garipti renk çok sorun olmasa da hepsi çok uzun bunun gibi pançoyu nereden bulabilirim?
Rdr2 fanı Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Eğer Online oynuyorsanız,Zapetero kıyafetini alabilirsiniz. Eğer hikaye modunu oynuyorsanız modlamadan başka seçeneğiniz yok.
Eğer Online oynuyorsanız,Zapetero kıyafetini alabilirsiniz. Eğer hikaye modunu oynuyorsanız modlamadan başka seçeneğiniz yok.
BoraaXu Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Rdr2 fanı dedi: Eğer Online oynuyorsanız, zapetero kıyafetini alabilirsiniz. Eğer hikaye modunu oynuyorsanız modlamadan başka seçeneğiniz yok. Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta demiştim
Rdr2 fanı dedi: Eğer Online oynuyorsanız, zapetero kıyafetini alabilirsiniz. Eğer hikaye modunu oynuyorsanız modlamadan başka seçeneğiniz yok. Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta demiştim
Rdr2 fanı Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 BoraaXu dedi: Gerçek hayatta demiştim Genişletmek için tıkla... Maalesef artık vahşi batıda değiliz