Red Dead Redemption 2 kaç yaş üstü?

Yiğit503

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sorum Red Dead Redemption 2 kaç yaş üstü? Mesela atıyorum 13 ya da 15 yaşında birisi oynarsa etkilenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkilenmekten kastınız kötü huylar edinmekse sanmıyorum, artık küçük yaştaki çocuklar bile bunun sadece oyun olduğunu anlayabilecek bilinçtedir. 13 kanlardan vs biraz etkilenebir o konuda karar size kalmış. Ama oyun yaş farketmeksizin genel olarak etkiliyor.

18 yaş diye belirtilmiş. Oyunda bolca şiddet, ölüm oluyor. Kumar mevzuları da var. Etkilenmek biraz da size bağlı.

Oyun 18+ olarak derecelendirilmiş. İçinde silahlı çatışmalar, kan, küfür, alkol, hatta bazı +18 içerikler var. 13-15 yaş için ağır gelebilir, duygusal olarak etkileyebilir. Gerçekçilik seviyesi yüksek, bazı sahneler rahatsız edici olabilir. Yaşına göre dikkatli olmak lazım.

Etkilenmezsin. Neyin ne olduğun idrak edebilecek yaştasındır muhtemelen. Oyunda alkollü bir yere gittiğin zaman "off ne kadar da güzel" falan demezsindir muhtemelen. Hem artık yaş sınırı kimsenin umurunda bile değil. En basitinden 13-14 yaşında çocukların elinde sigara ve alkol geziyor sürekli.

Normal bir 13 yaşındaki birey kanlardan etkilenmez, biraz olgunsa cinsellik ve alkolden de etkilenmez.

13 yaşında birinin özel bir hassasiyeti yoksa etkileneceğini zannetmiyorum. Oyunda kan vs. var ama cinsellik hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…