PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Ekim 2020 #11 Revivmeooi dedi: Sistemim olsa indiririm. Hatta indirirken satın alanların ve korsan oynayanlara küfür edenlerin yüzüne SS fırlatırım. Genişletmek için tıkla... İndirmek için sisteme gerek yok indiriyormuş gibi yap.
Revivmeooi dedi: Sistemim olsa indiririm. Hatta indirirken satın alanların ve korsan oynayanlara küfür edenlerin yüzüne SS fırlatırım. Genişletmek için tıkla... İndirmek için sisteme gerek yok indiriyormuş gibi yap.
kurabiyeed Kilopat Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 PanzerTR dedi: İndirmek için sisteme gerek yok indiriyormuş gibi yap. Genişletmek için tıkla... Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Dosya Ekleri ddd.jpg 36,7 KB · Görüntüleme: 67 feef.jpg 39,8 KB · Görüntüleme: 58
PanzerTR dedi: İndirmek için sisteme gerek yok indiriyormuş gibi yap. Genişletmek için tıkla... Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Ekim 2020 #13 kurabiyeed dedi: Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var benim mesajımla?
kurabiyeed dedi: Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var benim mesajımla?
kurabiyeed Kilopat Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #14 PanzerTR dedi: Ne alakası var benim mesajımla? . Genişletmek için tıkla... Kırıldı deyince aklıma bu geldi söyledim kusura bakma kardeşim.
PanzerTR dedi: Ne alakası var benim mesajımla? . Genişletmek için tıkla... Kırıldı deyince aklıma bu geldi söyledim kusura bakma kardeşim.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 22 Ekim 2020 #15 kurabiyeed dedi: Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Orijinal alan beleşden de yaralanıyor
kurabiyeed dedi: Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Orijinal alan beleşden de yaralanıyor
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Ekim 2020 #16 kurabiyeed dedi: Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var ki? Çok indirmek çok gönderme hızı demek bu da daha hızlı indirme demek?
kurabiyeed dedi: Şu an herkes indirdiği için oyun indirme hızı çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var ki? Çok indirmek çok gönderme hızı demek bu da daha hızlı indirme demek?