Red Dead Redemption 2 mi FC 26 mi alınmalı?

BLACKHUB

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar FC 26 almak istiyorum. Futbol severim ama GTA gibi açık dünya oyunlarını da çok severim. O yüzden RDR2'de almak istiyorum, sizce hangisi?

FC 26 al, indirime girince de RDR2 al.

Bence RDR 2 al indirime girince, bir sonraki indirim sezonunda yani Kış indirimlerinde de yeni çıkan FC oyunları indirime girmiş oluyor o zaman da FC 26'yı alırsın.

Biri hikaye diğeri beceri oyunu, sen seç.

RDR 2 hem al hem alma.

AL çünkü oynayabileceğin en iyi açık dünya + efsane hikayesi var + yaşayan canlı bir açık dünyası var.

ALMA çünkü o oyunu alıp oynadıktan sonra diğer oyunlardan pek keyif almıyorsun alamıyorsun. Hep o oyundaki heyecanı keyfi arıyorsun.

Sen yine de RDR 2 al kral (epicte güzel indirime giriyor arada)

Öncelikle herkese teşekkür ederim. Önce sonbahar indirimden RDR2, kış indiriminde FC alacağım.

RDR 2 hem al hem alma.

Al çünkü oynayabileceğin en iyi açık dünya + efsane hikayesi var + yaşayan canlı bir açık dünyası var.

Alma çünkü o oyunu alıp oynadıktan sonra diğer oyunlardan pek keyif almıyorsun alamıyorsun. Hep o oyundaki heyecanı keyfi arıyorsun.

Sen yine de RDR 2 al kral (Epic'te güzel indirime giriyor arada)

Eyvallah teşekkür ederim. RDR 2 çok iyi oyun diyor zaten herkes. GTA'dan iyi mi onu bilmiyorum. GTA serisini full oynadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar FC 26 almak istiyorum. Futbol severim ama GTA gibi açık dünya oyunlarını da çok severim. O yüzden RDR2'de almak istiyorum, sizce hangisi?
RDR 2 Herkese gitmeyebilir deneyerek öğrenmek lazım. Beni başta sıktı sonra sardı chapter 2 nin sonlarına doğru mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı