Red Dead Redemption 2 mi FC 26 mi alınmalı?

RDR 2 Herkese gitmeyebilir deneyerek öğrenmek lazım. Beni başta sıktı sonra sardı chapter 2 nin sonlarına doğru mesela.
Oyun çok ağır ilerliyor, bu konuda herkes hemfikir. İlk 5-6 saat sıkıcı gelse de sonrası inanilmaz hızlı akıyor. Chapter 4'ten itibaren uykusuz gecelerimin sorumlusudur kendisi

Ayrıca açık dünya oyunlarından nefret ederim, GTA V'i bile sevemedim ama RDR2 en sevdiğim oyunların başında gelir, öyle bir oyun

SPOİLER VAR

Birçok hikayeli oyunu oynadığım için kıyaslamayı çok kolay yapabiliyorum , aslında grafikleri ve etkileşimleri o kadar iyi ki daha duygu yoğunluklu , oyuncuyu bağlayan bir hikaye yapabilirlerdi. Hikaye başlarken o kadar ağır ilerliyor ki sırf merakımdan bırakmadım. Daha sonrasında biraz kendi içine çekse de yine de oyunun sonunda ki o boşluğa düşme hissini yaşamadım. Hikayede bazı karakterlere sempati duysak da duygusal açıdan hiçbir karaktere bağlanamadım ben , bi Sadie oyunun sonlarına doğru bağladı ama ondan sonra da oyun bitti zaten. Örnek verecek olursak Guarma Adası dönüşünde uzun zamandır Arthur ilk defa geliyor duygusal bir sahne yazmak yerine sanki 2 saatlik ava gitmiş de gelmiş gibi karşılıyor karakterler. Hikayedeki olaylar hep birbirini tekrarlıyor , aynı şeyleri oynayıp durduk. Bilmiyorum çok hikayeli oyun oynadığım için daha iyilerini gördüğümden bu grafiklere ve oyuna yazık edildiğini düşünüyorum ben. Mesela Kingdom Come Deliverance 2 'nin hikayesini bu oyun etkileşimleri ve grafiğiyle düşününce daha iyisini yapabilirlermiş diyor insan rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…