Ramalor Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #71 Spoop dedi: Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tosla kartla alırken bir kampanya kodu vs giriyor muyuz yoksa kart bilgilerini girince otomatik mi 76.5 ₺ kesiyor?
Spoop dedi: Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tosla kartla alırken bir kampanya kodu vs giriyor muyuz yoksa kart bilgilerini girince otomatik mi 76.5 ₺ kesiyor?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.894 Makaleler 1 Çözümler 45 20 Aralık 2021 #72 Spoop dedi: Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım fakat iade gelmedi tosla kartıma.
Spoop dedi: Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım fakat iade gelmedi tosla kartıma.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 572 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #73 alp15eren dedi: Hocam aldım fakat iade gelmedi Tosla kartıma. Genişletmek için tıkla... Şartlarını okuyun bir sonraki ayın 10'unda veriyorlar.
alp15eren dedi: Hocam aldım fakat iade gelmedi Tosla kartıma. Genişletmek için tıkla... Şartlarını okuyun bir sonraki ayın 10'unda veriyorlar.
molten07 Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 5 28 Aralık 2021 #74 Kanka sana katılırdım ama animecisin o yüzden fikrinin bir önemi yok. Silinen üye dedi: Tatava yapma 2 defa bitirdim 120 saat oynadım oyun balon. Vaad ettikleriyle alakası yok. Genişletmek için tıkla...
Kanka sana katılırdım ama animecisin o yüzden fikrinin bir önemi yok. Silinen üye dedi: Tatava yapma 2 defa bitirdim 120 saat oynadım oyun balon. Vaad ettikleriyle alakası yok. Genişletmek için tıkla...
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 28 Aralık 2021 #75 molten07 dedi: Kanka sana katılırdım ama animecisin o yüzden fikrinin bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Animeci değilim, avatarımı kız kardeşim bana bakarak kendi tarzıyla resmetti. Silinen üye dedi: Animeci değilim, avatarımı kız kardeşim bana bakarak kendi tarzıyla resmetti. Genişletmek için tıkla... Edit: Fikrimin önemi yoksa tatava yapma boşa yorum yapma dostum iyi forumlar.
molten07 dedi: Kanka sana katılırdım ama animecisin o yüzden fikrinin bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Animeci değilim, avatarımı kız kardeşim bana bakarak kendi tarzıyla resmetti. Silinen üye dedi: Animeci değilim, avatarımı kız kardeşim bana bakarak kendi tarzıyla resmetti. Genişletmek için tıkla... Edit: Fikrimin önemi yoksa tatava yapma boşa yorum yapma dostum iyi forumlar.
B Beep Ömer Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #76 bence RDR2 ama sistemine göre seçsen daha iyi olur eğer sistemin yetiyorsa RDR2 almanı tavsiye ederim eğer aksiyon seviyorsan al bence çünkü görevleri çok iyi
bence RDR2 ama sistemine göre seçsen daha iyi olur eğer sistemin yetiyorsa RDR2 almanı tavsiye ederim eğer aksiyon seviyorsan al bence çünkü görevleri çok iyi