beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #1 Şu an haritadaki yere geldim ama görevi başlatamıyorum nasıl başlatacağım? Görev: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu an haritadaki yere geldim ama görevi başlatamıyorum nasıl başlatacağım? Görev: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 30 Ekim 2021 #2 Strawberry hotelinde sabaha kadar uyuyun düzelir. Son düzenleme: 30 Ekim 2021
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #3 ah goofy dedi: Strawberry hotelinde sabaha kadar uyu düzelir. Genişletmek için tıkla... Direk sabah olmasını beklesem olur mu?
ah goofy dedi: Strawberry hotelinde sabaha kadar uyu düzelir. Genişletmek için tıkla... Direk sabah olmasını beklesem olur mu?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 30 Ekim 2021 #4 Görevin üstüne kilit gelmiş. Yani şu anda o görevi yapamayacağınız anlamına gelir. Çevrede birilerini öldürdüyseniz veya başka bir sebepten olabilir. Kamp kurup uyuyun, düzelecektir.
Görevin üstüne kilit gelmiş. Yani şu anda o görevi yapamayacağınız anlamına gelir. Çevrede birilerini öldürdüyseniz veya başka bir sebepten olabilir. Kamp kurup uyuyun, düzelecektir.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 30 Ekim 2021 #5 Biraz beklemen lazım.
Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #6 ah goofy dedi: Strawberry hotelinde sabaha kadar uyu düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş çözmüş çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
ah goofy dedi: Strawberry hotelinde sabaha kadar uyu düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş çözmüş çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #7 Tyriee dedi: Hocam arkadaş çözmüş çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşaretlenmiyor.
Tyriee dedi: Hocam arkadaş çözmüş çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşaretlenmiyor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 30 Ekim 2021 #8 Tyriee dedi: Hocam arkadaş çözmüş çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu soru olarak açılmamış. O yüzden işaretleyemez. Modlar değiştirirse olabilir sadece.
Tyriee dedi: Hocam arkadaş çözmüş çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu soru olarak açılmamış. O yüzden işaretleyemez. Modlar değiştirirse olabilir sadece.