Çözüldü Red Dead Redemption 2 modlu sürümünde at ahıra girdiğinde takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PSA|MSA

Hectopat
RDR 2'ye tekrardan başladım, bu sefer modlu şekilde oynuyorum. Hosea'nın dev ayı avlama görevini yaparken, ilk başta bir atı ahıra götürüp satmamızı ve yeni bir at almamızı söylüyor. Ama atla ahıra girdiğimde hareket edemiyorum, öylece kalıyor oyun. Nasıl geçeceğim burayı? Neden böyle oluyor anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam attığım linklere bakıp yazdığım şeyleri denediniz mi?
Eğer denediyseniz ve olmadıysa grafik modu varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
Yazdıklarımı deneyin olmazsa önceki saveden başlayın, eğer savenizi bulamazsanız internette bitirme save oranınıza göre bir save bulup onu yükleyin o görevde birçok kişi sorun yaşıyor zaten.
RDR 2'ye tekrardan başladım, bu sefer modlu şekilde oynuyorum. Hosea'nın dev ayı avlama görevini yaparken, ilk başta bir atı ahıra götürüp satmamızı ve yeni bir at almamızı söylüyor. Ama atla ahıra girdiğimde hareket edemiyorum, öylece kalıyor oyun. Nasıl geçeceğim burayı? Neden böyle oluyor anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun dosyalarını doğrulayın, oyunu Graphics API modunu DirectX12 de çalıştırıyorsan 11 ya da Vulkan moduna al yine olmazsa aşağıda ki linkleri deneyebilirsiniz hocam. Rampage modunuz varsa modu görev başında devre dışı bırakın saha sonra tekrar etkinleştirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Trainer modu yüklü değil ve halihazırda Vulkan da çalıştırıyorum zaten diğerleri görüntüyü bozuyor. 12 13 mod falan var ondan dolayı olabilir mi diyeceğim de çakışıyor olsa oyuna sokmaz beni direkt.

Hocam attığım linklere bakıp yazdığım şeyleri denediniz mi?
Eğer denediyseniz ve olmadıysa grafik modu varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
Yazdıklarımı deneyin olmazsa önceki saveden başlayın, eğer savenizi bulamazsanız internette bitirme save oranınıza göre bir save bulup onu yükleyin o görevde birçok kişi sorun yaşıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Linkleredekini denedim ama olmadı grafik modlarını kaldırıp denedim yine olmadı internetten save yükledim halloldu normal şekilde ahıra vs de girebiliyorum. Yardımın için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı