Red Dead Redemption 2 mouse scroll ile açılan menü

wizzey123

Decapat
Selam arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra tekrar Rdr2 indirdim fakat oyuna girdiğimde mouse scroll ile açılan yiyeceklerin, içeceklerin, dürbünün falan olduğu menüde daha önce hatırlamadığım ve hoşuma gitmeyen bir sorun yaşıyorum. Scrollu hareket ettirdiğimde menü açılıyor fakat mouse imlecini menüdeki herhangi bir şeyin üzerine getirdiğim gibi onu kullanıyor, yiyor falan. Sizde de böyle mi bu durum? Yani imleci kullanmak istediğiniz itemın üzerine getirip tıklamadan mı onu kullanıyor?

Selam arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra tekrar RDR2 indirdim fakat oyuna girdiğimde mouse scroll ile açılan yiyeceklerin, içeceklerin, dürbünün falan olduğu menüde daha önce hatırlamadığım ve hoşuma gitmeyen bir sorun yaşıyorum. Scrollu hareket ettirdiğimde menü açılıyor fakat mouse imlecini menüdeki herhangi bir şeyin üzerine getirdiğim gibi onu kullanıyor, yiyor falan. Sizde de böyle mi bu durum? Yani imleci kullanmak istediğiniz itemın üzerine getirip tıklamadan mı onu kullanıyor?

Evet bende de böyle oluyor olağan dışı bir durum değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı