Arslonga Kilopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 563 28 Ocak 2022 #21 Marco van Basten dedi: Oyun güzel güzelde alacak para yok hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer Epic Games'den alırsan Detroit B.H ve Rdr 2'yi toplam 90 TL'ye alabilirsin. Çok ucuz bir fiyat değil fakat kesinlikle değer.
Marco van Basten dedi: Oyun güzel güzelde alacak para yok hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer Epic Games'den alırsan Detroit B.H ve Rdr 2'yi toplam 90 TL'ye alabilirsin. Çok ucuz bir fiyat değil fakat kesinlikle değer.
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 28 Ocak 2022 #22 Arslonga dedi: Eğer Epic Games'den alırsan Detroit B.H ve RDR 2'yi toplam 90 TL'ye alabilirsin. Çok ucuz bir fiyat değil fakat kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Hocam iki oyun birden alınca indirim uygulanıyor mu?
Arslonga dedi: Eğer Epic Games'den alırsan Detroit B.H ve RDR 2'yi toplam 90 TL'ye alabilirsin. Çok ucuz bir fiyat değil fakat kesinlikle değer. Genişletmek için tıkla... Hocam iki oyun birden alınca indirim uygulanıyor mu?
Arslonga Kilopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 563 28 Ocak 2022 #23 Marco van Basten dedi: Hocam iki oyun birden alınca indirim uygulanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet uygulanıyor. Ben de çok şaşırdım.
Marco van Basten dedi: Hocam iki oyun birden alınca indirim uygulanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet uygulanıyor. Ben de çok şaşırdım.
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 28 Ocak 2022 #24 Arslonga dedi: Evet uygulanıyor. Ben de çok şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
Arslonga dedi: Evet uygulanıyor. Ben de çok şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
Arslonga Kilopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 563 28 Ocak 2022 #25 Marco van Basten dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi oyunlar.
Marco van Basten dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi oyunlar.
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 28 Ocak 2022 #26 Beygirli GTA.